dissabte, 5 de desembre del 2015

CRÒNICA VINT-I-QUATRE DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Ruptura política multinacional amb la Constitució espanyola. 
La CUP, ERC, Més per Mallorca, EH Bildu, BNG, Unidad del Pueblo, Andecha Astur, Izquierda Castellana i Puyalón de Cuchas han subscrit el manifest 'Els pobles tenim la paraula' on manifesten el seu objectiu comú "de ruptura amb el model d'Estat consagrat per la Constitució de 1978 en la lluita contra el centralisme i l'obertura de nous processos constituents". 
Anna Gabriel afirma que l'assemblea de la CUP del 27-D és "sobirana".  
Rivera i Girauta, parella d’interessos contra la independència de Catalunya. 
Asseguren que la victòria de la formació taronja a Catalunya significarà "la fi" del procés sobiranista català. 
Injuries contra els sectors revolucionaris de la CUP.


[Barcelona (República Catalana) 05/12/2015] 
Per L’AMIC DEL POBLE

La CUP, ERC, Més per Mallorca, EH Bildu, BNG, Unidad del Pueblo, Andecha Astur, Izquierda Castellana i Puyalón de Cuchas han subscrit el manifest 'Els pobles tenim la paraula' on manifesten el seu objectiu comú "de ruptura amb el model d'Estat consagrat per la Constitució de 1978 en la lluita contra el centralisme i l'obertura de nous processos constituents". El manifest remarca l'esgotament del marc jurídic-polític concretat en la Constitució espanyola de 1978, que "no va respondre a la voluntat dels pobles ni va recollir les ànsies de transformació social a la sortida del Franquisme, és avui un fet irrefutable, la qual cosa no pot sinó reafirmar-nos en el compromís que adquirim per la ruptura democràtica". Indicant que "Ahir com avui entenem que la veritable democràcia és aquella en la qual els pobles i les persones són lliures per construir un futur de justícia". També assenyala que "la política de vulneració de drets socials i de llibertats fonamentals", així com la "deriva autoritària d'un Estat incapaç d'assumir el dret de les nacions i pobles a organitzar-se lliurement fan impossible el pacte amb l'Estat i resta tota credibilitat a eventuals reformes". Davant d'aquesta situació, les organitzacions signants han expressat el seu compromís a "Impulsar, en conseqüència, l'engegada o el desenvolupament de processos constituents populars, radicalment socials i democràtics en les nostres nacions; Col·laborar en l'objectiu comú que nostres ciutadanies respectives es dotin dels instruments i mecanismes necessaris perquè puguin decidir sobretot i veure respectades les seves decisions; Donar-nos suport mútuament davant els atacs que busquin impedir l'exercici d'aquest dret fonamental i, en general, l'avanç de cadascuna de les nostres nacions en el camí cap a la seva plena sobirania", així com "Defensar el dret de tots els pobles a decidir el seu futur, de forma pacífica i democràtica, sense amenaces ni ingerències externes".

Anna Gabriel afirma que l'assemblea de la CUP del 27-D és "sobirana" 
Segons l’Agència Catalana de Notícies la diputada de la CUP Anna Gabriel ha volgut deixar clar aquest dissabte que l'assemblea de la CUP del proper 27-D és totalment "sobirana" en la presa de decisions, davant les informacions que parlen d'un acord imminent entre JxSí i la CUP que possibilitaria la investidura d'Artur Mas a canvi d'un pla de xoc social. "Crec que cal recordar que l'assemblea de la CUP-CC del 27-D és sobirana. Vull dir; només ella decideix", ha assenyalat Gabriel en una piulada al seu compte de Twitter.

Rivera i Girauta, parella d’interessos contra la independència de Catalunya 
Segons l’Agència Catalana de Notícies el candidat de Ciutadans a la presidència del Govern espanyol, Albert Rivera, ha reivindicat aquest dissabte des de Tarragona la seva formació com "el millor antídot" contra el projecte independentista català i, alhora, l'immobilisme del PP de Mariano Rajoy. En un acte amb al Palau de Congressos, ha remarcat la importància que C's quedi primera força a Catalunya per poder acabar amb el sobiranisme català. El cap de llista per Barcelona, Juan Carlos Girauta, s'ha pronunciat en la mateixa línia: "si Ciutadans guanya, el procés separatista està acabat". Rivera ha carregat contra el PP i PSOE titllant-los de "bandes organitzades", i ha negat un pacte amb Pedro Sánchez si aquest inclou "als que volen referèndums secessionistes", en al·lusió a Podem.

Injuries contra els sectors revolucionaris de la CUP
Assemblea de la CUP a Manresa
Diversos sectors de Junts pel Sí i del seu entorn han rebotat un escrit injuriós contra tothom que a la CUP als ambients propers, com ara el Manifest Per un gir a l’esquerra, difós el 30 de novembre per Eulàlia Pagès (‘La CUP i els infiltrats del CNI’), en que intenta desprestigiar la majoria de la militància cupaire: “Els resultats de l'assemblea celebrada a Manresa són ben evidents i deixa una CUP dividida i afeblida: hi ha un terç dels votants que són independentistes; els altres dos terços (Antonio Baños, Anna Gabriel, David Fernández, Quim Arrufat,...) són uns stalinistes espanyols que fan la feina bruta del ministre de l'Interior espanyol, Fernández Díaz, que voten juntament amb l'extrema dreta espanyola (PP i C'S) i la resta de forces unionistes (Podemos, PSOE, ICV-Verds...) en contra de la independència de Catalunya. És evident que no queda altre remei que anar a unes eleccions anticipades i, com més aviat, millor. Els infiltrats del CNI dins la CUP han fracassat fins avui en l'intent de dividir Junts pel Sí i l'ANC; en canvi, el que sí han aconseguit és trencar la pròpia CUP. Els dies propers seran moments de fer autocrítica i analitzar on els independentistes ens hem equivocat. Per part meva, ja avanç un error que he comès: fiar-me de l'impostor David Fernández i companyia. [...] abans de les eleccions del 27-S vaig animar a anar a votar JxSí o la CUP tot i pensant que una CUP al marge de JxSí podia ésser un dic de contenció davant l'ofensiva espanyolista de Pablo Iglesias i la força política creada per l'oligarquia espanyola (Manuel Lara), "Podemos". Convidat per una terminal de la CUP, el SEPC, el setembre de 2015 vaig assistir a un acte celebrat a la Universitat Pompeu Fabra on vaig compartir taula amb qui han resultat ésser "agents" del ministre Fernández Díaz, Antonio Baños i David Fernández. També des d'aquesta finestra vaig animar a assistir a la presentació de la CUP a Palma on va intervenir Quim Arrufat. Bé, jo reconec els errors perquè que és la primera passa que s'ha de fer per redreçar una situació. La diferència entre un guanyador i un perdedor és que els perdedors mai no aprenen dels seus errors i es passen el temps llepant-se les ferides i amb lamentacions inútils. Jo no tinc cap problema a reconèixer un error perquè sé que un error ben analitzat i reconegut és la condició prèvia per assolir l'èxit i la victòria.” 
Intoxicació descarada i apologia a un estat capitalista català.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada