dijous, 12 de novembre del 2015

Xerrada i debat a Figueres sobre Gaza

Divendres 20 de novembre, a les 18:00h, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal 












TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/11/2015 
Figueres (Alt Empordà).- 

Xerrada i debat a Figueres (Alt Empordà) ‘I si visquessis a Gaza?’. Els promotors de l'acte no ho fan com a col·lectiu organitzat, tot i que participem a diverses entitats socials de Figueres i voltants. L'acte  està convocat pel divendres 20 de novembre, a les 18:00h, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de la ciutat.
Inicialment, el punt de partida era el conflicte d'Israel envers altres habitants de la zona, però tal com hem anat parlant es fa inevitable posar en relació els darrers moviments militars i paramilitars que impliquen estats ja enfrontats amb Israel com Síria i l'Iraq, i amb aliances internacionals de forts interessos econòmics. Cal no oblidar que fins i tot l'exèrcit espanyol va estar desplegat a l'Iraq.
Al nostre país hi ha gran distància entre els diferents grups d'opinió sobre la realitat, la moralitat i les solucions, ja que també tenen papers controvertits la premsa i les empreses transnacionals. Per a l’acte de Figueres els seus promotors han fet el possible per portar veus realment diferents en una mateixa trobada, i no saben si ho aconseguiran. Un parell d'hores no donaran per tractar tot allò que és pertinent ni que li agradaria a cadascú, però consideren que “és molt millor relacionar-nos com persones que no quedar-nos a casa”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada