divendres, 13 de novembre del 2015

Crida per evitar l’expulsió de l’estudiant Tatiana Demidova


La Prefectura del Pirineu Oriental li aplica l’Obligació de deixar el Territori francèsTRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/11/2015 
Perpinyà (Rosselló).- 

Resf-66 fa una crida a favor d’una estudianta russa sense papers, concretament, la jove Tatiana Demidova, matriculada en Doctorat de Ciències Econòmiques a l’UPVD, pateix l’amenaça d’una expulsió imminent de l’Estat francès, on es troba des de 2011, ha obtingut el Màster en Ciències Econòmiques i a causa de dificultats personals, ha fet una llicenciatura d’anglès.
La Prefectura del Pirineu Oriental ha determinat que la seva promoció universitària no era de caire recte cosa que s’ha traduït en Obligació de deixar el Territori (OQTF), ordre d’expulsió.
Segons Resf-66, Demidova no s’ha pogut matricular aquest any en el Doctorat de Ciènces Econòmiques, el seu principal objectiu. Assignada en residència per segona vegada, Demidova es troba a 45 dies per ser repatriada a Rússia. Resf-66 remarca que no es compren de cap manera la tossudesa de la Prefectura doncs Demidova no costa res a l’Estat ja que ella subsisteix en les seves necessitats, i el seu únic objectiu és obtenir el seu doctorat abans de retornar a casa seva.
La petició de suport es troba a l’adreça:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada