dimarts, 22 de setembre del 2015

La Marxa Mundial de Dones arribarà demà dimecres a Perpinyà

El dimecres 23 de setembre a les 6 de la tarda
   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/09/2015 
Perpinyà (Rosselló).- 

Aquest any la Marxa  Mundial de Dones organitza la seva quarta acció global. A Europa una caravana feminista es desplaça per trobar-se amb dones en lluita i en actes de resistència en els diferents països europeus. La caravana constitueix una de les eines a Europe de la Marxa Mundial de Dones (sigles en francès, MMF).
La MMF Midi Pirineu es coordina amb el Col·lectiu Droits Des Femmes 66 (CDDF 66) per acollir una etapa de la caravana demà dimecres 23 setembre a Perpinyà (Rosselló).
Cada etapa correspon a una temàtica específica. A Perpinyà serà el sistema prostitucional, fent-se ressò de la manifestació organitzada a Portús l’any 2011 conjuntament amb feministes catalanes i espanyoles.

Etapa a Perpinyà 
A les 18 :00h punt de trobada a la plaça de Catalunya, a Perpinyà, on arrancarà un seguici festiu fins a la plaça de la Victòria, al peu del Castellet, on hi haurà unes intervencions.
A les 19:30h al Casal català, a l’avinguda del Liceu núm. 23, hi haurà una conferència de dues sociòlogues de Perpinyà, amb la presentació de diferents experiències viscudes per les companyes de la caravana, obrint-se un debat.

Més informació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada