dissabte, 4 d’abril del 2015

Ramón Cierco continua sent vocal a la junta del Barça que presideix Bartomeu

El banquer andorrà va deixar a Sandro Rosell el local del carrer París de Barcelona que va fer servir com a seu electoral i li va buscar suports per emportar-se la victòria. 
Fins i tot, una de les primeres reunions de la junta es va fer a Andorra.
 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/04/2015 
Queralbs (Ripollès).- 

El Banc Privat d’Andorra, on els Pujols hi tenien el compte secret, acusat pel Tresor dels EUA d'ajudar a organitzacions criminals a blanquejar diners i intervinguda pel regulador bancari andorrà, ha afectat d'allò més la imatge pública dels seus codirectors, els germans Higini i Ramon Cierco però en Ramon, que ha cessat com a vicepresident de la Fundació del FC Barcelona i com a cap de l’àrea de futbol formatiu del club i, per tant, de responsable de la Masia, s’ha quedat com a vocal de la junta que presideix Josep Maria Bartomeu. En realitat, Ramon Cierco no va entrar al Barça gràcies a Bartomeu, sinó a Sandro Rosell, que va incorporar-lo a la seva junta després de les eleccions a la presidència del 2010 en compensació pels favors que li va fer en aquella campanya electoral.
El banquer andorrà va deixar a Sandro Rosell el local del carrer París de Barcelona que va fer servir com a seu electoral i li va buscar suports per emportar-se la victòria. Fins i tot, una de les primeres reunions de la junta es va fer a Andorra.
Un cop ha renunciat a les seves responsabilitats en el club, Ramon Cierco està en la mateixa situació que Toni Freixa, que continua apartat de qualsevol funció, però aquest últim per desavinences amb Bartomeu. Algun directiu no entén que Cierco hagi volgut quedar-se com a vocal quan ja no exerceix cap activitat. 
Sandro Rosell i Ramon Cierco, conegut amb l’àlies de Tito, són amics des de fa anys, però encara ho són més les seves respectives esposes, Marta i Sandra, fins al punt que quan poden queden a Andorra per jugar a pàdel. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada