divendres, 10 d’abril del 2015

Demà dissabte farà 75 dies de la vaga a l’oficina de correus a Tuïr

Carteres i carters en vaga es van manifestar ahir dijous en la marxa sindical de Perpinyà
 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 10/04/2015 
Tuïr (Rosselló).- 

Per les treballadores i els treballadors del centre de Coreus a Tuïr (Rosselló) ahir dia de lluita sindical i manifestacions, 9 d'abril, encetaven el setanta tercer dia de vaga oposant-se al projecte de deslocalització i reducció de llocs de treball que vol imposar la direcció de «La Poste», un projecte que tindria com a conseqüències d'obligar la quasi totalitat del personal a llargs desplaçaments diaris, canviar de casa quan les parelles tenen la pròpia feina a Tuïr i la mainada escolaritzada a Tuïr; també la carga de treball seria més feixuga per un salari igual. Projecte volgut per encara més flexibilitzar, rendibilitzar encara més a costa de més patiment laboral físic i moral. Fins ara la direcció de «La Poste», s'ha negat a retocar cap aspecte del projecte a despit de propostes del personal.
Amb motiu de la multitudinària manifestació sindical de Perpinyà ahir dijous una bona representació de Tuïr va fer acte de presència amb pancartes i crits reivindicatius.
Les carteres i el carters de Tuïr necessiten ajut dins un moviment de vaga tan llarg, que avui divendres fa 74 dies. Se’ns recorda que podem enviar el nostre suport, precisant pels del centre de Tuïr a: CGT FAPT 66, 2 bulevard Henri Poincaré 66100 Perpignan. 
Tel : 04.68.34.27.70
E-mail: [cgtptt.66@wanadoo.fr]  

El dissabte, 75 dies de vaga 
També estem convidats a la vetllada de suport i festa de demà dissabte 11 d'abril, a partir de quarts de sis de la tarda, amb la participació d'artistes de la Catalunya Nord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada