dimecres, 15 d’abril del 2015

'ABC ja supera les portades infames de La Razón

Portada ABC (14/04/2015)
El diari monàrquic dedica tot una portada a fer una vinculació entre islamisme i terrorisme. 

Fernández Díaz fa un pas més i reconeix la guerra bruta contra el procés independentista. 

El ministra d’Interior torna acusar sense proves la Fundació Nous Catalans i no accepta retrets d’una Generalitat “insubmisa”. 





[Barcelona 15/04/2015]  


El diari ABC es passa de rosca en la portada del dimarts 14 d’abril. Amb una fotografia que ocupa tota la portada on es veu Josep Rull, Àngel Colom (Nous Catalans), Noureddine Ziani i cinquanta líders islàmics, titula: ‘El Parlamento catalán recibió con honores a 50 líderes islámicos en 2012’. El diari monàrquic vol donar a entendre que la voluntat era la d’adoctrinar-los amb el sobiranisme català, però els subtítols i les pàgines interiors els delaten.  

‘El Parlamento catalán recibió con honores a 50 líderes islámicos en 2012’, amb aquest titular, els subtítols els han vingut com l’anell al dit: ‘Encabezados por el radical Ziani [un dels homes forts de Nous Catalans, que el ministeri de l’Interior va deportar sota diversos pretextos, com ara pertànyer als serveis secrets del Regne del Marroc, i al que aquests dies tothom s’hi ha referit], fueron adoctrinados sobre la realidad de la nación catalana’.  

El diari monàrquic, un cop vinculat islamisme amb independentisme català, estableix el darrer vincle: turbant i mort, islamisme igual a terrorisme. ‘España propone crear una Corte Penal Internacional de terrorismo, en la Cumbre UE-Mediterráneo’. El diari ABC també destaca la presència de l’actual coordinador general de CDC, Josep Rull, en el peu de foto al costat de Colom i Ziani.  


A les pàgines interiors, hom hi pot trobar la notícia complerta, amb un títol encara més explícit: ‘El Parlamento catalán recibió a líderes radicales pese a la alerta del auge salafista’. ABC agafa així la bandera del racisme amb orgull i impunitat. El diari monàrquic no només  vincula independentisme català amb terrorisme de caire salafista i Estat Islàmic, sinó que ara es pretén fer criminalitzar qualsevol persona que es passegi amb un turbant pel carrer, just un dia després d’aquesta famosa cimera mediterrània de Barcelona.  


Fernández Díaz fa un pas més i reconeix la guerra bruta contra el procés independentista  

El ministre de l'Interior (Opus Dei) amb l'expresident de la Conferencia Episcopal, Rouco Varela
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va tornar a criticar dimarts des del Senat espanyol la Fundació Nous Catalans --vinculada a CDC-- tot apuntant que no està disposat a acceptar retrets d'una Generalitat "insubmisa". En resposta a les crítiques que ha rebut per part del Govern de la Generalitat de Catalunya va afirmar que ell va facilitar al president de la Generalitat, Artur Mas, informes d'Intel·ligència sobre el jihadisme l'any 2012, i que en l'última operació dels Mossos d’Esquadra --de fa una setmana-- es va fer amb suport del Centre Nacional d'Intel·ligència. "Qui no actua amb lleialtat institucional és qui té presentada una querella per desobediència", va proclamar. 


En contesta al senador de CiU Josep Maldonado reconeix que no es fia de la Generalitat de Catalunya. Fernández Díaz fa aquestes manifestacions al Senat en resposta a una pregunta del senador de CiU Josep Maldonado, que li retreu les seves manifestacions on va vincular l'independentisme català i el jihadisme de l’Estat Islàmic i li va preguntar si aquesta és la manera com el ministre promou la convivència i reconeix la tasca a la policia autonòmica enfront el jihadisme.  


El senador Maldonado pregunta i el ministra d’Interior ataca durament la Generalitat de  Catalunya. Maldonado pregunta a Fernández Díaz perquè en comptes de treballar per a la integració dels immigrants "es dedica a trencar aquest model d'èxit". "Mentre vostè es dedica a criminalitzar un procés democràtic, cívic i convivencial com es viu en aquests moments a Catalunya, Nous Catalans es dedica a promoure la integració a Catalunya, i això és el que li molesta", afirmà.  


Maldonado retreu al ministre d’Interior que barregi "un model pacífic amb els que maten i degollen". "No li fa vergonya jugar tan brut?", va preguntar abans de recordar que ell mateix va ser fa un temps president de la Fundació Nous Catalans. "Em creu capaç de fomentar el jihadisme?". "No li demanaré la dimissió perquè ja li han demanat diverses vegades i a vostè li importa un rave", va dir Maldonado, "però sí que vull dir que aquest ministeri li va gran i que recapaciti, perquè amb aquestes declaracions criminalitza reiteradament a diversos milions de catalans i només ajuda a dividir Catalunya, i això la història no li ho perdonarà".  


Aleshores, Fernández Díaz va posar en dubte que CiU pugui parlar de convivència. En la seva resposta Fernández Díaz va posar en dubte que es pugui parlar de convivència "des d'un partit --CiU-- està immers en un procés que està dividint i fracturant la societat catalana i en clara insubmissió en relació a l'Estat, on les seves màximes autoritats tenen presentada i admesa a tràmit una querella de la Fiscalia General de l'Estat per desobediència, exigeix una mica de contenció, rigor i prudència".  


Segons Fernández Díaz el CNI ajudava la Generalitat. Però ara hi va en contra i és un objectiu en si mateix. Va negar que vinculés jihadisme i independentisme català. En aquest marc, va negar que ell vinculés el jihadisme amb l'independentisme català, i va recordar el cas del dirigent de la Fundació Nous Catalans –el suposat agent secret marroquí Ziani-- que va ser expulsat. "Jo vaig vincular determinades activitats d'una fundació de CDC que es diu Nous Catalans a activitats que no era prudent que desenvolupessin, com ha acreditat el fet que el màxim dirigent de la Unió de Centres Islàmics de Catalunya i dirigent de Nous Catalans fos expulsat del territori nacional per atemptar contra la seguretat de l'Estat". En aquest afer el ministre d’Interior barreja espionatge del Regne del Marroc amb terrorisme salafista, un tutum revolutum en que el rei del Marroc seria el màxim dirigent del terrorisme islamista, un disbarat que hauria de fer història i que demostra el joc miserable que fa el PP contra el dret d’autodeterminació català.   

En aquest marc de disbarats, Fernández Díaz va afirmar que la Fundació Nous Catalans "treballa per integrar els immigrants, però en un projecte independentista que està fracturant la societat catalana" i "intentar integrar en el sí d'una societat impulsant un projecte que fracturi la societat no facilita la integració". "Aquestes coses són massa serioses per fer-les compatibles", va sentenciar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada