dijous, 4 de desembre del 2014

Segueix la vaga a AJ RUZ, SL, de Sils

El comitè d’empresa demana a l’Ajuntament de Sils que prengui la iniciativa en la investigació de les possibles irregularitats en la gestió del servei o la seva despesa  
I que revisi la concessió i contracte vigents entre l’empresa AJ Ruz i l’Ajuntament de Sils donats els indicis presentats ja que l’administració ha de vetllar pel compliment de totes les condicions dels contractes i en cap cas pot ser còmplices de les pràctiques irregulars a l’empresa. 
Si no es fa així, només s’alimenta la impunitat de l’empresa i es mantenen també el dumping laboral i salarial per part de l’empresa. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/12/2014 
Sils (La Selva).- 

Els treballadors i treballadores de l’empresa AJ. RUZ, SL, de Sils (la Selva) continuen la seva lluita en defensa de la negociació del seu conveni col·lectiu. Hi ha ajudes per a mantenir el fons de resistència de la vaga indefinida, a tal fi, es poden adquirir fons per valor de 5 euros o fer una transferència al compte ES80 2100 8198 6201 0007 7035.
Al mateix temps es demana a l’Ajuntament de Sils que el consistori prengui la iniciativa en la investigació de les possibles irregularitats en la gestió del servei o la seva despesa. I que revisi la concessió i contracte vigents entre l’empresa AJ Ruz i l’Ajuntament de Sils donats els indicis presentats ja que l’administració ha de vetllar pel compliment de totes les condicions dels contractes i en cap cas pot ser còmplices de les pràctiques irregulars a l’empresa. Si no es fa així, només s’alimenta la impunitat de l’empresa i es mantenen també el dumping laboral i salarial per part de l’empresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada