dilluns, 29 de desembre del 2014

Els quatre genets de l'apocalipsi i l'operació Pandora

El nostre dia arribarà amb negres tempestes que inundaran aquest món amb l’ardent foc de la humanitat, i tornarem a gaudir de l'aigua de la pluja que mullarà nostres cossos nus. 
Tot tornarà a començar perquè no tindrem por a caminar sobre les runes d'aquest món i serem tots iguals per construir aquest món nou que portem tant de temps niant en els nostres cors.
  


[Font: Indymedia Barcelona 29/12/2014] 

Ens calen mans i cors, braços i cames, pits, esquenes, caps i passions per a que tota aquesta solidaritat prengui i s'estengui ...  

Onze persones van ser arrencades d'arrel de les seves cases, moltes més amenaçades i els seus estatges registrats com si amaguessin una terrible amenaça universal. Tractats com si fossin autors d'un anunciat apocalipsi neoliberal o d'una terrible i tràgica plaga contra tota la humanitat.
Encanteris, maleficis, conjurs, premonicions, malediccions i múltiples i perversos pactes amb els dimonis anarquistes, són les sospites i acusacions d'aquest patètic i oscur tribunal de l’inquisició neoliberal, que jutja per la salvació de les nostres ànimes capitalistes i en nom del seu únic déu el capital. 
Els quatre genets de l'apocalipsi es conjuren contra la desviació anarquista. Estat, patriarcat, capitalisme neoliberal i aparell repressiu i policial proclamen la seva “sharia” universal contra les vestimentes negres, els rostres darrere els passamuntanyes i el "gen" rebel i insurreccional. A l'esquena d'aquests mil·lenaristes refractaris, tatuada amb el foc de l'avern, la "A" circulada i els lemes, "contra tota autoritat" i "terra i llibertat".  

L'Estat del pànic i del terror popular s'estén imposat per les agressives hordes dels seus exèrcits i cossos policials, que actuen amb total impunitat. Les masmorres, els grillons i la foscor de les cel·les, és el destí per a tots els heretges d'aquest caduc ordre mundial. Tornem a les antigues formes d'una repressió que se sosté tot i el pas dels segles i dels segons. No importa si l'edat mitjana torna ara i els nous mil·lenaristes anuncien la fi de la "no-humanitat" d'aquest reaccionari sistema neoliberal, que té suficients heretgies i ofenses a la llei divina, com per empresonar a tots els que es resisteixen a adorar al seu déu i acceptar el consumisme del seu paradís terrenal.  

Les nacions-estat es fortifiquen contra l’invisible amenaça d'una hipotètica invasió del mal. Així ho van predir un 11-SS els Summes Sacerdots del Govern ianqui. Som l'escòria que alimenta la infinita set de sang d'aquesta horrible bèstia, i el nostre sacrifici, és l'única forma de contenir la cobdiciosa crisi dels déus multinacionals devoradors d'aquest planeta.
El mite de Pandora ens adverteix que, revelar-se contra les lleis divines, ens condemna al càstig diví de la perpetuïtat, i les nostres desgràcies, seran com mals bíblics en els quals el diable es transvesteix de dona per incitar al pecat de la revolta. El càstig etern del treball és la condemna que, el mal, ens envia amagada en la sensualitat del cos jove de Pandora.  

El que els déus dels grans estats multinacionals desconeixen, és que mentre la flama del desig romangui encesa, el secret del foc de la revolta que Prometeu, vinculat amb Pandora, ens va lliurar, la rebel·lió seguirà viva fins a l'eternitat. 
El nostre dia arribarà amb negres tempestes que inundaran aquest món amb l’ardent foc de la humanitat, i tornarem a gaudir de l'aigua de la pluja que mullarà nostres cossos nus. Tot tornarà a començar perquè no tindrem por a caminar sobre les runes d'aquest món i serem tots iguals per construir aquest món nou que portem tant de temps niant en els nostres cors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada