dimecres, 3 de desembre del 2014

A Ribesaltes els treballadors tornen ocupar la fàbrica Nobelclad

Els treballadors han decidit tronar a bloquejar l’entrada de la fàbrica aquest dimecres a partir de les 5 del matí
 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/12/2014 
Ribesaltes (Rosselló).- 

Els treballadors en vaga de Nobelclad, a Ribesaltes (Rosselló), han rebutjat el projecte de deslocalització parcial de la fàbrica i  la supressió de 26 llocs de treball.
El conflicte laboral entre la direcció de l'empresa i els seus assalariats, en el marc del pla de salvaguarda dels llocs de treball, s’ha endurit.
Després d’una primera mobilització amb una vaga convocada per la intersindical FO-CFTC el passat 19 novembre, els treballadors han decidit tronar a bloquejar l’entrada de la fàbrica aquest dimecres a partir de les 5 del matí.
"S’ha votat l'ocupació dels locals dia i nit per una gran majoria. El projecte clarament explícit de liquidar els llocs de treball és escandalosa i les mesures proposades d’acompanyament són insuficients. Els patrons haurien de fer un major esforç", denúncia Daniel Drouillard, de FO. Portaveu de la mobilització obrera, "amb el suport de més d'una quarantena de treballadors", en una plantilla de seixanta, el delegat també es queixa de la manca d'avenços en les negociacions amb els patrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada