dimecres, 29 d’octubre del 2014

Expulsats del Parlament de Catalunya per crits i gestos feixistes

De Gispert fa fora de l’hemicicle sis persones convidades pel PP 







[Setmanari El Triangle 29/10/2014]  

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha aturat la sessió de control al Govern de la Generalitat celebrada aquest dimecres a la cambra legislativa catalana per expulsar un grup de sis persones convidades pel PP. Els convidats han marxat mentre cridaven “Viva Espanya” i feien la salutació feixista d’aixecar el braç dret amb el palmell de la mà obert. 
De Gispert ha expulsat de la tribuna els convidats perquè aplaudien i xisclaven una intervenció de la diputada del PP, María José Fernández de la Cuevas, sobre l’ús de col·legis i instituts durant el 9-N. Un cop als passadissos del Parlament, un dels representants del grup, s’ha identificat com a membre de la ‘Plataforma 12 d’Octubre’. 

Durant el torn d’ERC, el seu president, Oriol Junqueras, ha al·ludit al gest romà, feixista, que Falange va introduir a la política espanyola. “Un gest que en qualsevol país democràtic és delicte, com Alemanya o Itàlia. L’Estat espanyol té mancances democràtiques com aquesta. Per això molts ciutadans pensen que la independència és l’únic camí possible”, ha reblat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada