dissabte, 30 d’agost del 2014

El Sindicat de Policies de Catalunya amenaça en boicotejar la consulta

David José Mañas adverteix que si el TC decreta que la consulta és il·legal els Mossos no compliran una ordre il·legal el 9-N


 


[Directe! Cat 30/08/2014]

El secretari general del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), David José Mañas, ha advertit aquest dijous en declaracions a Servimedia recollides per Libertad Digital, que  els Mossos no compliran una ordre il·legal en relació a la consulta del 9-N. Miguel ha assegurat que en cas que s’arribi a fer la consulta prohibida pel Tribunal Constitucional (TC), la policia catalana actuarà “conforme a la legalitat”. "Una ordre donada contra la llei és il·legal”, sentència el secretari general del sindicat i subratlla que els Mossos d'Esquadra, són un cos de seguretat i si el TC decreta que la consulta és il·legal, els Mossos només actuaran d’acord amb el dictamen de la justícia.

El secretari general d'aquest sindicat de Mossos i Policies locals reconeix no obstant que els agents són persones i tenen les seves conviccions polítiques i socials, però això, insisteix, no els eximeix en cap cas de complir la llei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada