dilluns, 7 de juliol de 2014

Primer judici contra la campanya ‘Solidaritat amb la defensa del territori’, en la mobilització opositora a la construcció de la línia transfronterera MAT

Solidaritat amb les tres companyes jutjades a Girona per la seva oposició a la MAT.
Tothom davant els Jutjats de Girona a partir de les 9 del matí del dijous 17 de juliol. TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/07/2014 
Girona/Fellines/Viladasens (Gironès).- 

Des del Grup Antirepressiu de Girona, l'Assemblea No a la MAT de Girona i Desmuntem la MAT, dins de la campanya ‘Solidaritat amb la defensa del territori’, amb motiu del primer judici a la lluita en contra de la MAT, que serà el dijous 17 de juliol, a les 9:40h, del matí se’ns convoca a la concentració i roda de premsa en suport a les tres companyes que s'han de presentar en aquest judici.

La concentració als Jutjats de Girona començarà a les 9 del matí i la roda de premsa serà a 2/4 de 10 del matí.
El judici es públic i per tant per donar suport a les tres companyes es demana emplenar la sala.  Aquest judici es per l'acció que es va fer el passat 6 de març a la Gran Via de Girona.
La convocatòria compta amb el suport de diversos col·lectius i organitzacions de les comarques gironines com IAEDEN, CUP, CGT Girona, Xarxa per la Sobirania Energètica, Arran, Associació de Naturalistes de Girona o A.L.A.R.M.A.T. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada