divendres, 4 de juliol del 2014

L’aigua és un dret!’. Es torna demanar que a Salt no es talli l’aigua dels habitatges.

Una acció similar al maig del 2013 a Salt
Una nova convocatòria de la PAH de Girona i Salt.
Al final, es va fer fora les veïnes per la força bruta policial, que va actuar amb violència.





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/07/2014 
Salt (Gironès).- 

Un munt de membres de la PAH de Girona i Salt, la majoria classe obrera d’origen immigrant sudsaharià, s’ha concentrat aquest divendres davant l’ajuntament de Salt, amb una gran parta en es proclama ‘L’aigua és un dret!’, per anunciar una sèrie de mobilitzacions socials a fi de reivindicar que s’asseguri que cap persona es quedi sense subministrament d’aigua de boca a casa seva. A tal efecte, s’ha registrat un escrit a l’Ajuntament saltenc tot recordant que tenir aigua a casa forma part dels drets humans.
Stalinistes al servei de la democràcia cristiana d’Unió a Salt 
La denominada Taula d'Habitatge de Salt, sota el control i el servei de l’equip de govern municipal de CiU, es va reunir ahir dijous després de quedar aturada arran l’expulsió de membres de la PAH de Girona i Salt per part la polèmica policia local. La reunió que va servir per reprendre la mesa va comptar amb la presència dels stalinistes de la denominada PAH Gironès. Fa uns dies, algunes PAH de l’òrbita d’ICV van emetre un comunicat assegurant que en una assemblea havien aprovat que l'única plataforma que tenia validesa a la comarca era el seu satèl·lit anomenat PAH Gironès i que no reconeixien la PAH de Girona i Salt, la qual va replicar que es tracta de fer un moviment social en comptes d’actuar com a partit polític específic. Com era d’esperar amb la participació stalinista esmentada, la reunió de la taula de  dijous es va desenvolupar "de forma tranquil·la i en un clima molt positiu", segons un comunicat de l'Ajuntament de Salt. El consistori assegura que ara "tot fa preveure que es podrà treballar de forma constructiva en temes d'habitatge". La darrera reunió de la Taula d'Habitatge es va celebrar el 19 de juny però va ser interrompuda quan diverses veïnes de Salt volien entrar a la sala on se celebrava la reunió. L'equip de govern local només volia que hi entrés una persona per la PAH de Girona i Salt però la plataforma volia que n'entressin vuit persones per poder exposar els seus casos específics. 
Al final, es va fer fora les veïnes per la força bruta policial, que va actuar amb violència Davant aquesta situació elements stalinistes, amb concomitància amb CiU, es van inventar la PAH Gironès, com ja fa més d’un any fan en diversos municipis, com ara a Blanes on han doblat la plataforma local.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada