dimarts, 17 de juny del 2014

Iaioflautes gironins protesten a la Diputació

El col·lectiu ha volgut demostrar la seva posició en contra dels alts sous dels assessors de la institució gironina  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/06/2014 

Girona (Gironès).- 

Segons l’Agència Catalana de Notícies una desena de persones iaioflautes han denunciat al ple de la Diputació de Girona d'aquest dimarts les "retribucions amorals" dels diputats. A mig ple, el col·lectiu s'ha aixecat de les cadires i ha desplegat pancartes on s'hi podia llegir ‘La Diputació no fa cap funció: supressió!’, ‘Bona tarda diMputats’ o ‘Retribucions diputats i assessors legals, retribucions amorals’. Després de mostrar les pancartes durant una estona, han abandonat el ple.  

Iaioflautes de Girona també han volgut mostrar el seu desacord amb el sou que cobren els diputats, els assessors i els càrrecs de confiança a la Diputació i han decidit desplegar pancartes al ple ordinari de juny, amb les quals han denunciat les investigacions judicials que hi ha contra alguns dels diputats o els sous, segons ells "amorals" que cobren.  Sense alterar l'ordre del ple, a mitja sessió han desplegat les pancartes i s'han aixecat de les cadires. Han estat així uns cinc minuts fins que, finalment, han decidit desallotjar el ple.

Vídeo: 
El col·lectiu dels iaioflautes de Girona irromp al ple de la Diputació de Girona per manifestar-se en contra de l’ens supramunicipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada