dimarts, 17 de juny del 2014

A més repressió, més desobediència

Llibertat detinguts 










[Acció Llibertària, 17/06/2014] 

En el que portem de dia, avui 17 de juny del 2014, han estat detinguts dos companys, segons sembla en relació amb els fets que van succeir el passat 1 de maig en la manifestació anticapitalista de Barcelona. Una d’elles ha estat detinguda en el barri de Sants i una altra en la ciutat de Badalona. Aquestes detencions es sumen a les tres que es van produir el passat 12 de juny. 
La repressió colpeja de nou a aquells que lluiten, detenint i perseguint, al mateix temps que identifiquen a persones en massa a les manifestacions. A més de colpejar a les persones veïnes que s’atreveixen a alçar la veu en contra de la injustícia i la misèria que avui en dia assola els nostres barris i pobles. Enderrocant els nostres centres socials, empresonen i deporten a aquells que no tenen papers. 
No és casual que això succeeixi setmanes després de que Barcelona visqués un exemple de lluita en la defensa i recuperació del CSA Can Vies, després de multitud de detencions i de l’empresonament de dos joves, després d’una setmana de pols contra les institucions de l’Estat i el Govern, un pols que es va guanyar gracies al ampli suport social rebut. 
No oblidem els milers de veïns i veïnes en els carrers i en els balcons protestant amb les cassoles, a els milers que es van enfrontar al assetjament policial i van vèncer. 
Que no se’ns oblidi. Els carrers són nostres. A més repressió, més desobediència. 
A les 20:00h manifestació a plaça de Sants en suport i solidaritat amb les persones detingudes per lluitar. 

Acció Llibertària de Sants 

Mira també:
http://acciollibertaria.wordpress.com
http://twitter.com/accllibsants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada