dimecres, 30 d’abril del 2014

Els col·lectius que van impulsar les Marxes per la Dignitat protesten contra l’atur i la desigualtat a les oficines del SOC a Girona, Olot i Figueres


Les ocupacions de les oficines del SOC formen part d’un objectiu que a Catalunya continuarà el 21 de juny rodejant el palau de la Generalitat a Barcelona 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/04/2014 
Girona (Gironès).- 

Els mateixos col·lectius que van impulsar les Marxes per la Dignitat que van confluir el 22 de març a Madrid han ocupat aquest matí desenes d’oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquestes ocupacions s’han convocat de forma coordinada arreu del Regne d’Espanya.  

A les comarques gironines, hi ha hagut accions a diverses ciutats com ara Girona, Olot i Figueres, que han aplegat en conjunt mig centenar de persones. 
Els col·lectius del 22-M consideren que l’atur és “la demostració palpable de la ineficàcia del sistema capitalista” i denuncien que mentre la pobresa severa s’ha doblat des de l’inici de la crisi,  el nombre de persones milionàries no ha deixat d’augmentar. A banda d’exigir una ocupació digna i una renda garantida, aquests col·lectius també volen impedir el pagament del deute i les polítiques d’austeritat imposades per la Troica.  
Les ocupacions de les oficines del SOC formen part d’un objectiu més ampli de “mobilització sostinguda” que a Catalunya continuarà el 21 de juny rodejant el palau de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada