dilluns, 28 d’abril del 2014

Aquest any, fracàs de l’homenatge blanc a Miquel Badia


Tot plegat, al vespre de diumenge, es van concentrar uns militants d’UNCat





[Barcelona, 28/04/2014]

Ahir, diumenge 27 d'abril, l'Associació Germans Badia amb la col·laboració els ultres blancs d'Unitat Nacional Catalana va organitzar al vespre un acte a Barcelona, enfront el número 52 del carrer Muntaner, lloc on els germans Miquel i Josep Badia van caure cosits a trets en un atemptat sense aclarir avui fa 78. 
A l'acte hi assistiren militants d'UNCat i d'altres formacions nacionalistes, segons aquest partit ultra, però en realitat eren solament quatre gats que van clavar un cartell de l’acte en un arbre, on van posar-hi un ram de flors amb les sigles UNCat enganxades d’un adhesiu.
Davant l’èxit de la campanya opositora als homenatges als Badia un element destacat del bloc ultra, Jaume Cotet, escrivia fa un any “que encara hi hagi suposats catalanistes d’esquerres que ataquin la seva memòria amb uns arguments que mai no s’han demostrat i que es basen en tòpics i intoxicacions” (elSingular.cat 28/04/2013). 
I seguidament, aquest element mostra la carta contrarevolucionària en marxa que preparen certs ultres del país ja que afirma que un amic seu considera que “als catalanistes ens tornarien a matar, si hi hagués una revolució” proletària. 
El missatge és directe. Cal estar alerta. Una amenaça dels blancs.  
Rut Carandell Rieradevall, de Reagrupament, formació integrada a CDC, escrivia una apologia a Miquel Badia, dit ‘El Capità Collons’, en el seu blog a Vilaweb (15/04/2014).

Fotos:
http://www.racocatala.cat/forums/fil/122731/estat-catala-acte-dhomenatge-als-germans-badia-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada