dissabte, 8 de març del 2014

Vic viu un 8 de març reivindicatiu per primera vegada en molts anys

Xiulada a la diputada del PP Dolors Montserrat 

  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/03/2014 
Vic (Osona).- 


Dolors Montserrat ha assistit a un dinar al Casino de Vic
La Plataforma d'Osona pel Dret a l'Avortament s'estrenava aquest dissabte convocant una manifestació contra la reforma de la llei del Govern espanyol. Ho feia en la primera manifestació que es feia en molts anys a Vic pel 8 de març. Hi van participar més de dues-centes persones, que van baixar des de la plaça del Pes pels carrers del nucli antic fins a la catedral.  
A les portes del palau episcopal, una portaveu de la plataforma ha llegit el manifest que s'havia preparat per a la jornada. 
Xiulada a la diputada del PP 
La Plataforma d'Osona pel Dret a l'Avortament és una plataforma unitària amb persones a títol individual i representants d'entitats socials, polítiques i sindicals, i neix a l'empara de l'Assemblea pels Drets Socials d'Osona. La idea és treballar més enllà del 8 de març i continuar fent activitats en contra del patriarcat i de la nova llei de l'avortament en particular. 
Dijous al migdia algunes de les seves membres ja van participar en una xiulada cassolada contra la diputada del PP a Madrid, Dolors Montserrat, a l'entrada del restaurant de Vic on participava en un dinar amb advocats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada