dissabte, 15 de febrer del 2014

Recordatori dels companys del MIL Emili Pardiñas, Salvador Puig Antich i Oriol Solé. Actes a Tornabous i a Tàrrega (Urgell) l'1 de març

PRESENTACIÓ DE LA XI OFENSIVA CONTRA L’OBLIT 
[Dins la XVII Marxa Homenatge als Maquis] 







-. Dissabte, 1 de març de 2014, a  Tornabous (Urgell) 
Durant el matí es realitzarà mural en record dels companys EMILI PARDIÑAS VILADRICH, amb arrels al poble, SALVADOR PUIG ANTICH i ORIOL SOLÉ SUGRANYES, tots tres militants del MIL, i es presentarà  la samarreta per l’autogestió de la marxa d’aquest any.
A les 17:00h, a la sala Salvador Seguí de l’ajuntament, presentació del llibre ‘Grups autònoms. Una crònica armada de la transacció democràtica’, a càrrec del seu autor Joni D. i xerrada amb antics membres del MIL, com ara Ricard de Vargas Golarons i altres per confirmar. 
Tot seguit, Carlos Azagra, dibuixant del còmic ‘A la revolución en gerundio’, sobre el guió de l’Emili Pardiñas, ens parlarà de la seva relació amb el company Emili Pardiñas, ja traspassat, que havia militat activament en el MIL.
A les 20:00h presentació i projecció del documental ‘The Segovia Big-Band’, amb la seva directora Gemma Serrahima i el realitzador Joan Rosell. 
En acabar, sopar al Bar Cèntric. 
Podeu inscriure-us per al sopar fins al dia 26 febrer per correu electrònic:
[infotrinx@nodo50.org] 

-. Dissabte, 1 de març de 2014, a Tàrrega (Urgell)
A les 23:30h a la Sala La Nota: concert «MIL gràcies» amb els grups DESKIZIO (ALMACELLES), KARRERO BLANKO KAMPEON DE SALTO (ZARAGOZA), ENATIZO (BINEFAR) i PROYECTO HOMBRE (ZARAGOZA).

Organitza i col·labora Col·lectiu A les Trinxeres, Marxa Homenatge als Maquis, Sala la Nota, Ajuntament de Tornabous, Bar Cèntric, Editorial Virus, Silencio Tóxico, Kamilosetas Muskaria i Ciutat Podrida.
http://alestrinx.blogspot.com.es/2014/02/1-de-marc-2014-homenatge-emili-pardinas.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada