dimecres, 19 de febrer del 2014

Divendres, 28 de febrer, a les 19:00h Concentració a la Model

Contra la continuïtat de la repressió 





[font: Indymedia Barcelona 19/02/2014] 

El 2 de març de 1974, l'Estat va assassinar a Salvador Puig Antich, anticapitalista, llibertari i membre de MIL. Li van executar a la presó de la Model, a Barcelona, amb garrot vil. 
Amb la democràcia, no va finalitzar l'explotació capitalista que impulsava a gent com Puig Antich a lluitar, ni la repressió policial contra les persones que lluiten. Els assassinats a la presó i als CIE també segueixen, encara que siguin encoberts com "suïcidis", "accidents" o "morts subites”. 
El divendres 28 de febrer, es farà una concentració a la Model per visibilitzar la continuïtat de la repressió. 40 anys després de l'execució de Puig Antich, seguiexem a la banda de les represaliades, les demonitzades, les empresonades. Seguiexem en lluita.
Veure:
[40anys.salvadorpuigantich.info
Avui estem aquí perquè res a canviat. Ahir com avui segueixen existint presons que tanquem a aquelles persones que no s'adapten a les necessitats econòmiques, ideològiques i morals del sistema. Ahir com avui segueix existint la pena de mort, ara encoberta. Ahir com avui seguim lluitant per la nostra llibertat, per un món on poguem decidir per nosaltres mateixes com organitzar la nostra vida.
Solidaritat amb Francisco i Mónica, empresonats al FIES sota la llei antiterrorista. Solidaritat amb José Antúnez Becerra en resistència a Brians II.
Llibertat per totes les preses i solidaritat amb totes les persones que lluiten!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada