dimarts, 11 de febrer del 2014

Agents de la Policia Nacional espanyola apallissen sense motiu aparent veïns de la Jonquera. Es fan el borratxo per crear estratègia de la tensió d’Estat i crear por entre la gent del país.

Agents de la Policia Nacional de La Jonquera
Els fets violents de la Jonquera no són un cas aïllat de borratxera, lliga amb les provocacions de Sant Celoni i la creixent ostentació del cossos de l’Estat al Principat fent patent el seu caire de forces estranyes d’ocupació enfront el procés d’autodeterminació 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/02/2014 
La Jonquera (Alt Empordà).- 

Llegim al setmanari figuerenc HORA NOVA que dos veïns de la Jonquera (Alt Empordà) van ser apallissats fa uns dies per un grup d’agents de la Policia Nacional espanyola pel sols fet de parlar català al carrer d’aqueta vila de l’Albera.
Segons HORA NOVA, els policies espanyols semblaven borratxos i es van dedicar a passar per diversos establiments de la Jonquera per consumir begudes alcohòliques, tot afirmant que anaven de festa. La policia cridava i fins i tot va cantar ‘Asturias, patria querida’. I en un d’aquests moments, dos veïns de la Jonquera anaven caminant per el carrer i van trobar el grup de policies i un jonquerenc els va demanar una mica de respecte per la gent del poble “perquè aquí som catalans”. A partir d’aquesta afirmació de catalanitat i respecte, el grup de policies espanyols van colpejar els veïns a cops de puny, rebent set cops.
Segons les persones agredides, aquests agents de la Policia Nacional espanyola “vénen de tant en tant, en grups, per fer controls de fronteres i es solen posar a carreteres com les d’Agullana o Darnius”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada