diumenge, 26 de gener del 2014

Resultats de la consulta popular sobre la MAT a tres municipis de la Selva aquest diumenge

Els vots totals han estat 6001, dels quals: 78 sí, 5910 no, 13 en blanc 







TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/01/2014 
Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils (La Selva).- 

Vots als municipis de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils: 3026 vots, dels quals: 35 sí, 2978 no, 13 en blanc. De la resta de municipis de la comarca de la Selva i de les comarques veïnes: 2975 vots, dels quals: 43 sí, 2932 no.  
Recordem que la pregunta consultada era: ‘Està d’acord que es construeixi la línia de Molt Alta Tensió (MAT) i el seu ramal que afectarà els municipis de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils?’.  
La jornada d’aquest diumenge evidencia que el territori està totalment en contra de la construcció de la MAT i del seu ramal en els municipis de la Selva. 
La participació ha superat totes les previsions i s’ha viscut un ambient familiar i festiva de la que han participat de grans a petits i de tots els col·lectius i sensibilitats polítiques. 
En aquest sentit la plataforma No a la MAT Selva es compromete fer arribar aquest clar missatge de la població als màxims responsables d’aquest projecte, que són la Generalitat i Red Elèctrica Espanyola. Demà mateix es sol·licitarà una reunió urgent de la plataforma amb el president del Govern de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per informar dels resultats de la consulta popular d’aquest diumenge i exigir l’aturada i el replantejament d’aquesta obra innecessària i sobredimensionada. 
Una altra mesura, ja que molta gent ha comunicat a la plataforma de la Selva que no ha pogut votar a temps, serà la reobertura del vot online per seguir sumant suport [www.consultamat.org].
A Santa Coloma de Farners, segons la plataforma, s’ha assolit el mateix nombre de vots que en la consulta popular per la independència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada