diumenge, 26 de gener del 2014

Èxit d'afluència a la consulta que s’ha celebrat aquest diumenge a Santa Coloma Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils per preguntar a la població si volen la línia de molt alta tensió, la MAT

"La consulta és només l'inici de la lluita, tots els pobles estan dempeus en contra la infraestructura, esperem que a partir d'ara els polítics ens escoltin i puguem aturar el projecte", ha explicat la portaveu de la plataforma, Beth Galí  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/01/2014 
Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils (La Selva).- 

Èxit d'afluència a la consulta que s’ha fet aquest diumenge a Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils (la Selva) per preguntar a la població si volen la línia de molt alta tensió, la MAT. Dues mil persones han emès el seu vot presencialment i unes 4.000 ho han fet per via electrònica.
L'entitat organitzadora de la consulta popular, la Plataforma No a la MAT Selva, ressalta que s'han superat "totes les expectatives" i que la gran mobilització demostra la indignació que sent la gent davant la MAT. "La consulta és només l'inici de la lluita, tots els pobles estan dempeus en contra la infraestructura, esperem que a partir d'ara els polítics ens escoltin i puguem aturar el projecte", ha explicat la portaveu de la plataforma, Beth Galí.
Les plataformes i assemblees No a la MAT defensen que aquesta línia elèctrica de quatre-cents mil volts és innecessària i està sobredimensiona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada