dijous, 30 de gener del 2014

Acord de la majoria de grups del Parlament per aturar el ramal de la MAT la Selva

MOCIÓ NO A LA MAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/01/2014 
Santa Coloma de Farners (La Selva).- 

L’èxit de la consulta sobre la MAT comença a donar resultat al Parlament de Catalunya segons l’opinió de la plataforma No a la MAT Selva.
Aquest dijous, 30 de gener, membres de la plataforma NO a la MAT Selva i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners s’han reunit amb representants de tots els grups parlamentaris excepte C’s al mateix edifici del Parlament per informar dels resultats de la consulta popular del passat diumenge i traslladar als grups parlamentaris voluntat popular d’aturar el projecte.  
Amb la força dels 5.910 contra la MAT dels 6.001 vots emesos en el referèndum popular a la Selva el passat diumenge 26 de gener ara s’ha demanat que els grups parlamentaris donin suport a un text similar al que va aprovar en moció d’urgència el passat dimarts, 28 de genera, la Diputació de Girona, on es sol·licita explícitament l’aturada del projecte i l’avaluació de la idoneïtat del mateix i d’alternatives possibles en el ramal de la Selva.
La moció popular d’aquest dijous ha rebut el ple suport de la majoria dels grups de l’arc parlamentari autonòmic català excepte el PP, que solament s’ha avingut parcialment a la decisió. 
Alhora CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP s’han compromès a traslladar al representant del Govern de la Generalitat de Catalunya la necessitat d’una trobada amb la plataforma No a la MAT Selva per valorar el projecte i que alhora prenguin les mesures necessàries per fomentar una suspensió cautelar del mateix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada