diumenge, 27 d’octubre del 2013

Entitats juvenils inauguren a Celrà el casal popular El Moll

Glossa i concerts per la inauguració del casal ‘4 Rius’ de Girona


 






HECTOR CABRERA / @ARIETCAT |  27/10/2013 
Setmanari Directa

Diferents entitats juvenils van inaugurar el 26 d'octubre El Moll, el nou casal popular de Celrà. El casal està ubicat a l’antic moll de l’estació de trens del poble i funcionarà com a punt de trobada del jovent de Celrà i de la Llera del Ter. Les mateixes entitats s’encarregaran de gestionar aquest espai cedit per l’Ajuntament.

La diada d’inauguració va començar amb una gimcama que va entretenir la mainada durant tot el matí. Tot seguit es va realitzar una xerrada sobre el moviment juvenil al poble. La inauguració va concloure amb una arrossada popular que va aplegar un centenar de comensals a l’esplanada que hi ha davant de l'estació de trens.

El nou casal està molt lligat a l’antic local de joves “Les Monges”. Les persones que formaven part d’aquell espai autogestionat també s’han implicat en el projecte El Moll i han aportat la seva experiència. A més, el projecte compta amb el suport de diverses entitats juvenils com Arran, el SEPC, la Coordinadora de Joves, Jovent de Celrà, l’Esplai, el grup de percussió Taxeks o l’assemblea de dones Goges. Tot plegat servirà per crear un punt de referència pel jovent de la Llera del Ter i per teixir complicitats entre les diferents organitzacions juvenils.  Glossa i concerts per la inauguració del casal ‘4 Rius’ de Girona

El Moll no és l'únic espai destinat al jovent que s'inaugura aquests dies a les comarques gironines. Aprofitant la celebració de les Fires de Sant Narcís, Arran inaugurarà el proper dia 31 d'octubre el casal ‘4 Rius’. Aquest espai es va ocupar el passat estiu i durant els últims mesos s'hi han fet diversos treballs de rehabilitació. En els actes d'inauguració s'hi ha previst un combat de glossa, un concert de Carles Belda i l'actuació del DJ d'Orxata Sound System, Carles Biano. Arran vol aprofitar aquests actes per denunciar "el model elitista i consumista de Fires" i per apostar per "un oci alternatiu i crític mitjançant l'autoorganització juvenil".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada