divendres, 19 de juliol del 2013

Les persones ferides en les darreres manifestacions antimonàrquiques a Girona denuncien agents dels Mossos d'Esquadra per coaccions i lesions

Fan les denuncien set persones que van resultar ferides en dues concentracions diferents: una el 4 de juny i l'altra el 26.






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/07/2013 
Girona (Gironès).- 

Segons l’Agència Catalana de Notícies les persones ferides per agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d'Esquadra en les dues darreres manifestacions antimonàrquiques a Girona han denunciat els fets aquest divendres als Jutjats de Girona.

Les víctimes de la repressió policial han pogut identificar bona part dels agents pel número de TIP i, per això, aquesta vegada han presentat la denúncia específicament contra els mossos responsables de la intervenció.

La gent agredida denuncia sis agents antiavalots del cos dels Mossos d’Esquadra per faltes de lesions i faltes de coaccions. En total, fan les denuncien set persones que van resultar ferides en dues concentracions diferents: una el 4 de juny i l'altra el 26. Ambdues eren protestes contra la presència del príncep Felip de Borbó i de Grècia a Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada