dijous, 20 de juny del 2013

Treballadors i treballadores de La Perle Cerdane s'han manifestat a Montpeller

Els sindicats temen que, aprofitant la reagrupació dels establiments, es suprimeixin llocs de treball


 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/06/2013 
Oceja (Alta Cerdanya).-  

Aquest dijous treballadors i treballadores de La Perle Cerdane s’han desplaçar a Montpeller, on s’han manifestat davant de l'Agència regional de Salut, doncs continuen amb la seua lluita sindical després que  la Prefectura del Pirineu Oriental hagi ordenat el tancament d'aquest establiment pediàtric d'Oceja, l’Alta Cerdanya, l'any passat. 

Cal recordar que aquest establiment de salut acull 80 nens amb discapacitats múltiples.

Aquest dijous treballadors i treballadores de La Perle Cerdane han demanat a l'Agència regional de Salut (ARS) i al Consell Regional de Llenguadoc-Rosselló que es comprometin a trobar solucions.

Treballadors, treballadores i càrrecs electes de la Cerdanya, des de fa mesos, s'han mobilitzat repetidament per trobar alguna solució a aquest tancament. Des de llavors, cada vespre els 75 nens i adolescents de La Perle Cerdane estan obligats a prendre la carretera per anar fins a un establiment de les Escaldes, situat a una quinzena de quilòmetres, per passar-hi la nit i tornar al matí a l'establiment d'Oceja. 

Per la seva part l'ARS afirma que està a punt per finançar un nou complex, incloent la reconstrucció de l’internat. 

Per la seua banda, els sindicats temen que, aprofitant la reagrupació des establiments, es suprimeixin llocs de treball. 

 Veieu:
 http://languedoc-roussillon.france3.fr/2013/06/20/les-salaries-de-la-perle-cerdane-d-osseja-devant-l-ars-montpellier-274131.htmll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada