dijous, 13 de juny del 2013

Les treballadores de la neteja del Puig d´en Roca fan vaga indefinida

Les treballadores de l'empresa subcontractada Ambilim estan cansades de treballar sense cobrar


 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/06/2013 
Girona (Gironès).-  

Les dinou treballadores que netegen el geriàtric del Puig d'en Roca de Girona estan en vaga indefinida des de fa tres dies perquè no han cobrat la paga de beneficis del mes de març ni el salari del de maig. Les treballadores de l'empresa subcontractada Ambilim estan cansades de treballar sense cobrar, i no tornaran a la feina fins que no cobrin el deute. 

Cada cop és més habitual que les treballadores i els treballadors subcontractats per l'administració pública deixin de cobrar els seus salaris mentre continuen treballant. En aquest cas, aquestes treballadores no és la primera vegada que tenen problemes per cobrar els salaris d'aquesta empresa.

La vaga es va convocar ara fa uns mesos, a través d'una mediació amb la Generalitat de Catalunya, i es va arribar a un principi d'acord. Les treballadores, tanmateix, van decidir mantenir la convocatòria però no exercir el dret en cas que l'empresa complís amb el seu compromís. Com que això no ha succeït, ara fa tres dies van començar una vaga indefinida. Durant la mediació, l'empresa va justificar els impagaments pels retards en les transferències per part de la Generalitat, però creu que això no és excusa. "No podem permetre que siguin les treballadores les que paguin els plats trencats", indica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada