dissabte, 25 de maig del 2013

Un detingut a Vic, acusat d’anar a la manifestació anticapitalista del Primer de Maig a Barcelona

Dues persones més detingudes al Maresme 













TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/05/2013  
Vic (Osona).- 

Agents de la Brigada d’Informació dels Mossos d’Esquadra, vestits de paisà, han efectuat arrestos aquest divendres al matí a Vic, Mataró i El Masnou i hi ha convocada una concentració solidària amb els arrestats demà dissabte a les 10:00h del matí a la Ciutat de la Justícia. 
Els Mossos d'Esquadra han detingut divendres tres persones per suposadament pintar i fer destrosses a caixers automàtics d’entitats bancàries durant la manifestació alternativa de l’1 de Maig a Barcelona. Els agents policials de la Generalitat han fet els arrestos a Mataró, El Masnou i Vic i després d’una breu estada a les comissaries més properes, on s’han realitzat concentracions solidàries espontànies, i han estat traslladats a la comissaria de les Corts, on ja una trobada solidària, convocada per Suport Maresme.
Els detinguts estan acusats de danys, desordres públics i manifestació il·legal. Els fets pels que se’ls acusa van tenir lloc durant la manifestació alternativa multitudinària que va sortir a la tarda de la plaça dels Països Catalans, a Sants, en direcció als Jardinets de Gràcia. Aquesta marxa contra el domini capitalista, que estava legalment convocada i, fins i tot, tenia un recorregut comunicat a la Guàrdia Urbana i Mossos, va acabar amb dues càrregues policials, que van dividir la manifestació en tres trossos i més càrregues i detencions al carrer Còrsega de la capital catalana. Durant el recorregut nombroses entitats financeres van ser pintades amb lemes contra els desnonaments i l'estafa bancària i alguns manifestants van trencar els vidres d'un parell d'establiments bancaris i d'un concessionari d'automòbils de luxe. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada