divendres, 17 de maig del 2013

Neonazis d’Europa es reuneixen aquest cap de setmana a la Catalunya Nord

La trobada, que es farà en un lloc que encara és secret, està organitzada pels ‘Hammerskins’ francesos, un grup il·legal a l’Estat espanyol, i programa concerts de música anticomunista i concursos de salutacions hitlerianes


 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/05/2013 
Perpinyà (Rosselló).

Neonazis i skins de tota Europa estan citats a una trobada a la Catalunya Nord aquest cap de setmana, organitzada pels Hammerskins francesos, un grup il·legal a l’Estat espanyol. 

El lloc de la reunió, que serà secret fins l’últim moment, és una incògnita, però segons el diari ‘L’Indépendant’ serà en algun indret del departament del Pirineu Oriental, amb capital a Perpinyà. Segons informa aquest rotatiu, l’emplaçament podria ser un càmping perquè hi ha diverses activitats programades com concerts de rock anticomunista o concursos de salutacions hitlerianes, amb el braç alçat. Entre les actuacions previstes en la trobada racista  hi ha la d’un grup feixista espanyol ‘Más que palabras’, i la d’una banda de Lió anomenada Frakass.

Les informacions a les que el rotatiu de Perpinyà ha pogut tenir accés parlen de la celebració de la trobada en un lloc privat, i no descarten que pugui ser un local municipal d’algun ajuntament, que no es preocupi de a qui el lloga, com ja ha passat en anteriors ocasions. El rotatiu de Perpinyà també recorda que a l’Estat francès l’apologia del nazisme o del racisme i el negacionisme de l’holocaust segueixen essent delictes i que els gendarmes vigilaran la trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada