dijous, 30 de maig de 2013

Hi ha convocatòries el dilluns i el dimarts CONTRA LA MONARQUIA I LES ÉLITES POLÍTIQUES I ECONÒMIQUES

Escratx a l'imperialisme i la dictadura del capitai
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/05/2013 
Girona (Gironès).- 

Hi ha convocatòries el dilluns 3 de juny a les 12:00h a Girona contra la Casa de Borbó i les élites polítiques i econòmiques que ens oprimeixen, amb una concentració davant l'Auditori Palau de Congressos de Girona, i per dimarts, 4 de juny, a les 19:30h, hi haurà una manifestació des de la plaça del Vi de Girona, doncs, els propers dies 3, 4 i 5 de juny se celebra a Girona el Primer Congrés Biennal sobre Seguretat Jurídica i Democràcia, coorganitzat per la Universitat de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, i patrocinat per empreses elitistes com ara Abertis, Agbar, Repsol, Telefónica o La Caixa, i en què participaran personatges com ara Felip de Borbó i de Grècia, Rodríguez Zapatero o Gallardón.
Es crida a sortir al carrer, aquests dies a Girona, per mostrar el rebuig col·lectiu a la presència d’aquests elements a la ciutat.

Els dies 3, 4 i 5 de juny, personatges com ara Felip de Borbó i de Grècia, José Luís Rodríguez Zapatero i Alberto Ruiz Gallardón visitaran Girona en el marc del congrés denominat ‘Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica”. El congrés, coorganitzat per la Universitat de Girona i patrocinat per empreses com ara La Caixa, Repsol, Telefónica, Abertis, Agbar, i amb la complicitat de l’Ajuntament de Girona, té l’objectiu de garantir que continuarà l’espoli de les multinacionals espanyoles a Amèrica llatina. 

Escratx a l'imperialisme i la dictadura del capital 
Des d’Al Carrer! s’anima “a tothom a mobilitzar-se i a mostrar el rebuig a l’imperialisme, a la monarquia espanyola i als responsables de l’actual dictadura del Capital, que utilitza la crisi econòmica com a pretext per condemnar a la misèria a les classes populars i per arrabassar-nos els drets que encara ens queden.”
Al mateix temps es considera que a Girona “per tot això convoquem una concentració el dilluns 3 de juny a les 18:00h a la Rotonda de la Ronda Ferran Puig (Plaça de la Sardana) per anar cap al Palau de Congressos de Girona a mostrar-los el nostre rebuig. 

ESCRATX A L’IMPERIALISME I A LA DICTADURA DEL CAPITAL! NO US VOLEM! NI AQUÍ NI ENLLOC! FOTEU EL CAMP! 
Més informació a www.alcarrer.org i al twitter amb l'etiqueta #NoSonBenvinguts
Més informació sobre el Congrés ‘Seguridad Jurídica y Democracia en Iberoamérica’: [http://www.congresoseguridadjuridica.com] Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada