dilluns, 20 de maig del 2013

El concert neonazi previst a la Catalunya Nord finalment es va fer prop de Montpeller

A Perpinyà hi va haver dues manifestacions de protesta antifeixista 


 














TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/05/2013 
Perpinyà (Rosselló).- 

L’arribada neonazi d’arreu d’Europa al departament del Pirineu Oriental aquest week-end de Pentecosta finalment ha estat una reunió en petit comitè prop de Montpeller, un petit aplec de rock anticomunista de menys de cent quadres d’aquest moviments durant la nit de dissabte a diumenge a la sala des festa d’un petit municipi proper a Montpeller, reservat sota un fals pretext. Un concert molt diferent d’aquell de dos mil neonazis, molts dels quals eren alemanys, que es van aplegar a Toul (Lorraine) el passat novembre.

A principis de la setmana un sistema de vigilància d’aquests tipus de moviments neonazis, "Fafwatch", va alertar "que un aplec europeu organitzat pels anomenats ’Hammerskins’ francesos, una sucursal d’un moviment nord-americà proper al Ku klux klan es faria a prop de Perpinyà durant aquest darrer week-end, amb concerts RAC (Rock anticomunista).

A Perpinyà hi va haver dues manifestacions de protesta antifeixista. El divendres amb llibertaris i extrema esquera i el dissabte convocada pel Front de Gauche, aplegant cent persones en cada ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada