dissabte, 4 de maig del 2013

14es jornades llibertaries al Nord-est

A La Bisbal d’Empordà, Figueres, Perpinyà, Olot i Girona


 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/05/2013 
La Bisbal (Baix Empordà).- 

Comencen les 14es jornades llibertàries al Nord-est de Catalunya. El dissabte 11 de maig a la Bisbal d’Empordà i al local de la CNT-AIT (passeig Marimon Asper, 16), a les 9 del matí es farà un mural reivindicatiu a l’aparcament annexa a l’edifici sindical. També a la Bisbal, l’Ateneu Paquita, al local de la CNT, organitza el diumenge 12 de maig, a les 18:00h, una xerrada sobre el sistema penitenciari amb Amadeu Casellas. Tot seguit, cafeta autogestionada.

A Figueres (Alt Empordà), el diumenge 19 de maig a les 12 del migdia hi haurà una xerrada debat al cafè Royal (Rambla, 28) sobre la propietat privada, amb l’historiador Marciano Cárdaba i M. Fàbrega. A les 5 de la tarda, al local de la CNT-AIT (carrer poeta Marquina, 5) es farà una xerrada debat sobre descàrregues il·legals de pel·lícules i P2P.

A Perpinyà (Rosselló), el dissabte 25 de maig a les 12 del migdia, al local de la CNT-AIT francesa (carrer Bacheleau, 9), hi haurà un dinar solidari, preparat per la pròpia militància sindical. I a les 5 de la tarda, una projecció de documentals, seguida d’un debat sobre organització i autogestió de les lluites i la pròpia vida.

A Olot (la Garrotxa), el dissabte 1 de juny, al local de la CNT-AIT d’Olot (plaça cinema Colom, 4), a les 14:00h, hi haurà un dinar popular. I a les 5 de la tarda, el passi del video ‘Ruedo Ibérico, radicalmente libre’ i tot seguit d’una taula rodona amb el director d’aquest, Paco Rios.

Finalment, a Girona, el dissabte 8 de juny, entre les 17:30 i les 20:00h, a l’Espai Marfà (carrer Santa Eugènia, 146), es farà una xerrada, amb taula rodona, titulada “L’anarcosindicalisme en el món laboral actual’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada