dijous, 18 d’abril del 2013

Quinze municipis, amb Bàscara


La moció de la plataforma Prou Camions a la N-II de Bàscara ja té més de quinze municipis adherits








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/04/2013 
Bàscara (Girona).- 

La moció de la plataforma Prou Camions a la N-II de Bàscara (Alt Empordà) ja té més de quinze municipis adherits. Segons ha recollit l'entitat veïnal, ja han aprovat el manifest per treure els camions de la carretera Bàscara, Vilademuls, l'Armentera, Figueres, Pontós, Bordils, Sant Climent Sescebes, Vilobí d'Onyar, Pont de Molins, Viladamat, Sant Mori, Ordis, Garrigàs, Boadella, Palau de Santa Eulàlia i Riells i Viabrea, i tenen constància que altres municipis debatran la moció aviat. També han recollit prop de 1.500 firmes del manifest a través d'Internet. 
Bàscara afronta els últims dies de tall diari de la N-II. Les veïnes i els veïns faran precisament dimecres, a les vuit del vespre, una assemblea veïnal a la sala municipal per fer una valoració dels 80 dies que en total hauran tallat la carretera al pas pel municipi i de les mobilitzacions dutes a terme. Les veïnes i els veïns també parlaran en aquesta reunió de la necessitat o no que la Plataforma Prou Camions a la N-II continuï activa, i dels pròxims objectius que es marquen. 
De moment, les veïnes i els veïns ja han plantejat la necessitat de continuar lluitant perquè es resolguin els punts negres de la carretera N-II, on hi ha més accidents, i plantegen que podrien mantenir la mobilització, tot i que no tallant la via com han fet fins ara. Les veïnes i els veïns continuaran tallant la cruïlla de la N-II a Bàscara mentre no vegin que han deixat de passar camions. Si es compleix el termini de la Generalitat, el dijous, doncs, podria ser l'últim dia que es fan aquests talls d'una hora al matí i una hora al vespre al municipi empordanès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada