dissabte, 13 d’abril del 2013

Nou escrache de la PAH davant la seu del PP a Girona


El tercer escarni polític en tres dies de mobilització hipotecària  






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/04/2013 
Girona (Gironès).- 

Aquest dijous hi ha hagut una nova acció de protesta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) davant la seu del PP de Girona, situat al carrer Migdia. La tercera en tres dies.
A la seu del PP hi ha un furgó dels Mossos d'Esquadra i diversos agents al carrer. A l'entorn la policia municipal està alerta per si ha de regular el trànsit. Un escenari de conflictivitat social en augment i en procés de generalització arreu de la Península.
Durant l'escrache la trentena de concentrats criden contra el sistema capitalista que ens ofega, les polítiques agressives del PP, la policia al servei dels opressors i explotadors, el poder absolut dels bancs i l’augment dia a dia de les retallades entre altres.
La gent de la PAH de Girona restà a la vorera sense tallar el trànsit del carrer tot i algunes incursions que van generar petites retencions en carrers propers. Alguns vehicles responien amb tocs de clàxon de suport a la protesta. De fet, fa unes setmanes que la gent del carrers de tota la Península aplaudeix i recolza tota mena de protesta contra la banca o la dictadura de la denominada troica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada