dilluns, 22 d’abril del 2013

Jaume Torramadé expulsa del ple de Salt quinze membres de la PAH

L'alcalde fa callar els afectats per la hipoteca i per això ha recorregut a la policia local  
CiU, en el govern municipal, està en contra que s'ocupi el bloc de pisos buit de Salt 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/04/2013 
Salt (Gironès).- 

L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, expulsa del ple municipal d’aquest dilluns una quinzena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).  
Així, en ple debat de suport a la PAH i l’alliberament d'un bloc de pisos buits al municipi, Jaume Torramadé (UDC) vol que la gent present a la sala mantingui el silenci i fa que tres agents de la policia local, un dels quals camuflat de paisà,  obliguin la gent de la PAH, amb la simbòlica armilla verda, sigui expulsada de la sala de plens.  

El ple de Salt s’ha suspès quinze minuts 
Quan Jaume Torramadé fa  intervenir la policia local, el ple s’ha suspès quinze minuts.
Segons el diari ‘El Punt Avui’, algunes persones de la PAH haurien acusat regidors de CiU de ser una colla de “lladres” mentre una dona de la plataforma prenia la paraula: “Només volem un lloc per viure amb dignitat amb la nostra família.” Un altre dels expulsats va referir-se a les arrels democratacristianes de Jaume Torramadé, dirigent d'Unió, per lamentar els fets.  
 
CiU en contra l'alliberament 
Després de la interrupció del ple , amb la sala de plens mig buida, el govern municipal de Salt, de CiU, amb nou regidors, i el suport dels dos regidors no adscrits i el del PP, tomba una moció conjunta del PSC i d'Independents per Salt (IPS), que van sumar vuit vots. Aquestes dues formacions demanaven que l'equip de govern municipal donés suport a l'alliberament d'un bloc de pisos buits al carrer Doctor Castany, que la PAH va començar fa un mes. A més, demanaven que els pisos buits d'entitats financeres del municipi fossin per a lloguer social.   
L'any passat, segons dades de la Taula d'Habitatge, hi va haver 234 processos hipotecaris a Salt.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada