divendres, 5 d’abril del 2013

Continuen els problemes d'Edit 66



Les treballadores i els treballadors d'Edit 66 s'han trobant que els xecs rebuts per pagar la seua nomina de març estaven sense fons.   
L'empresa holandesa Mercurius, propietària d’Edit 66, té bona salut financera. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/04/2013 
Cabestany (Rosselló).- 

Continuen els problemes pels treballadors d'Edit 66, Cabestany (Rosselló), ja que els seus treballadores i treballadors s'han trobant que els xecs rebuts per pagar la seua nomina de març estaven sense fons. Per altre banda, l'empresa holandesa sembla que té una bona salut financera. 
Després que la passada setmana treballadores i treballadors afectats retinguessin al PDG i al director general de l'empresa Edit 66 ara han descobert, concretament aquest dijous, que els xecs que els havien donat per pagar la seua nomina del mes de març estaven sense fons. Malgrat aquesta mala passada, l'empresa holandesa Mercurius, propietària de l'empresa de Cabestany, va declarar 400 milions d'euros de beneficis l'any 2012.
A més, com l'empresa Edit 66 no s'ha declarat en suspensió de pagaments, tal com havien promès, l'Estat no pot intervenir i els dispositius de suport a les treballadores i els treballadors no poden ser posats en plaça.
Avui divendres, els treballadors, acompanyats per l’alcalde de Cabestany, Jean Vila, seran rebuts per la inspecció de treball a Perpinyà, i s'espera que puguin trobar alguna solució. 


http://nordestllibertari.blogspot.com/2013/04/edit-66-presentara-suspensio-de.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada