dijous, 31 de gener del 2013

Fins quan la gent aguantarà el govern d’un partit mafiós com ara Convergència?


Mentre les màfies governen alguns ajuntaments de la Costa Brava i controla el Parlament, quinze furgons antiavalots de la policia autonòmica provoquen a la  manifestació solidària de dilluns al vespre al centre de Girona.  
Oficis Diversos de la CGT dóna suport a les persones condemnades i manifesta la seva solidaritat activa. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/01/2013 
Girona (Gironès).-  

Aquet passat dilluns 28 de gener al vespre s'ha realitzat una manifestació de centenars de persones al centre neuràlgic comercial de Girona com a resposta de la condemna a 1 any i 4 mesos de presó  i al pagament d’una sanció de 4.550 euros  per responsabilitat civil a dos policies per atemptat a l’autoritat imposada a dos companys de l'Assemblea de Suport a la Nuri que es van encadenar en el marc d’una setmana d'accions de desobediència civil l’any 2010 mentre es deliberava la llibertat de la companya Núria al Tribunal Suprem.

Mentre les màfies governen no solament alguns ajuntaments de la Costa Brava i fins i tot controlen el Parlament de Catalunya, també són la pròpia maquinària orgànica del pujolisme al Govern de la Generalitat, cal recordar que durant l’estada de Felip Puig al Departament d’Interior el destacat mafiós de Lloret Xavier Crespo, antic alcalde i ara diputat autonòmic per CiU, va estar a punt de ser nombrat per Artur Mas secretari d’Interior de la Generalitat de Catalunya, al llarg de la manifestació solidària contra la repressió d’aquest dilluns 28 de gener a Girona en la que hi ha hagut un fort i desproporcionat desplegament policial, amb quinze furgonetes d'antiavalots de  l'ARRO i la BRIMO del cos dels anomenats Mossos d’Esquadra esperant els manifestants per assetjar-los al final del recorregut pel centre de la ciutat. 

En aquest sentit s’ha difós un comunicat del Sindicat d'Activitats Diverses de la CGT de les comarques gironines en que manifesta que aquest vol solidaritzar-se amb els dos companys de la campanya de la Núria Pòrtulas condemnades per sentència penal. I en aquest sentit, la CGT mostra tot el seu suport cap a ambdós condemnats, i aquest sindicat afirma que “un cop més, hem estat reprimits per part de l'Estat a Girona. Dos companys que fa tres anys es van encadenar a la porta de la subdelegació del Govern espanyol en solidaritat amb la Núria han rebut una sentència d’un any i quatre mesos de presó. Aquesta condemna ha estat, sense cap mena de dubte, una prova més de la repressió sobre la dissidència, sobre les persones que lluiten per canviar aquest sistema, sobre les persones que gosen intentar canviar-lo. Molts són els cops que hem rebut en aquests darrers anys. Els setze imputats en els fets de la visita d'Artur Mas a la Universitat, les imputacions pel tema de Boi Ruiz, les multes per les manifestacions antifeixistes de Salt, les imputacions de diverses companyes per la darrera vaga general... Però cap cop ens farà aturar-nos. Cada cop ens dóna mes força per a continuar lluitant, per a continuar endavant. No ens aturaran mai. Per molt que facin detencions, per molt que ens donin cops de porra, per molt que ens facin perdre ulls, per molt que ens empresonin a companys i companyes com l'Alfon de Madrid, com la Tamara, com ll'Alfonso de Barcelona, com a la nostra companya Laura... continuarem combatent i lluitant. La nostra més sincera solidaritat amb les dues companyes, tenen al sindicat a la seva disposició.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada