diumenge, 11 de novembre del 2012

14-N: Convocatòries al Nord-est


Banyoles (Pla de l’Estany)

Piquet a Banyoles el matí del 14-N


-Per aturar el pagament del deute,

-Per una economia al servei de les persones,

-Per a la defensa dels drets civils i les llibertats,

-Pel repartiment del treball i la riquesa

Concentració de piquet informatiu a les 8 h. del matí davant el CAP, a la plaça de Catalunya de Banyoles.





La Bisbal (Baix Empordà)

A les 10:00h del matí:
Concentració de piquets al local del passeig Marimon Asprer 16, per seguir recorrent empreses a la població i voltants. 
   

Figueres (Alt Empordà)

 A les 6h de la tarda:
Concentració a la plaça de l' Ajuntament.

-Contra les reformes institucionals d'empitjorament de serveis i de les condicions de vida de gent que no som explotadors, sinó explotats. 

-Per la reducció de la jornada laboral i

-Pel dret a l'habitatge.

Per més informació, contacteu al 972 673 288 

La CNT-AIT ha acordat convocar una vaga general també el proper 14 de novembre, però de forma diferenciada i segons un comunicat de premsa enviat el 7 de novembre “amb les nostres pròpies reivindicacions i plantejaments. Aquesta vaga és necessària però no suficient, doncs cal portar la vaga més enllà del guió estèril i frustrant al que ens té acostumat el sindicalisme institucional. El nostre repte és que aquesta vaga enforteixi la voluntat de lluita i autoorganització de capes cada vegada més grans de la classe treballadora, construint la capacitat d’impulsar noves convocatòries i mobilitzacions a nivell global i en els diferents sectors més enllà del sindicalisme institucional i pactista. Per enfrontar-nos a les elits i institucions financeres europees i els seus governs titelles, és necessari impulsar la unitat de classe, més enllà dels límits artificials de les fronteres nacionals i trencar també amb un format de vaga que està lluny de ser suficient per fer front a aquestes polítiques.” I per això tots els afiliats i afiliades de CNT, al costat de la resta de treballadores estan cridades a la vaga el 14 de novembre, ja estiguin aturades, o en actiu, més o menys precàries, o estudiant, totes tenim molt a dir i a fer el 14-N.




Girona (Gironès)

Vaga General anticapitalista a Girona 




-Durant tot el matí piquets.

-A les 12h. a la plaça del Lleó, 
Manifestació anticapitalista.

-A les 17.30h. al Rellotge de la Devesa, Bloc propi a la manifestació.




L’espai unitari de coordinació AL CARRER!, una xarxa comarcal al Gironès de lluita contra la dictadura del Capital i tot el poder pel poble vers la transformació social, que aplega ASSACS, Assemblea Antiautoritària (Nord-est), Assemblea Popular (Girona), Intercomarcal CGT, Endavant (OSAN) i l’Ortiga de Salt, organitza, sota el lema combatiu ‘Pel repartiment del treball i la 
riquesa’, una mobilització comarcal anticapitalista en la vaga general del 14 de novembre.

https://alcarrer.org/





L'Escala (Alt Empordà)

L’Àgora lliure de l’Escala per una vaga general social inclusiva el 14 de novembre.

Fem una crida a la gent de l’Escala i municipis de l’entorn, especialment els que depenen del CAP de l’Escala, ja que l’Estat i la Generalitat cada vegada augmenten més i encara més les retallades socials en sanitat i ensenyament públic, anar a la vaga social inclusiva aquest dimecres 14 de novembre, per exigir drets i llibertats en benefici de l’autodeterminació col•lectiva autogestionada vers l’autogestió generalitzada en una democràcia directa d’assemblees generals 
enfront aquesta nociva situació social d’emergència insostenible.

L’Àgora lliure de l’Escala (moviment social local del 15-M/25-S) concebem que aquest dimecres 14 de novembre tothom estem convocats a la vaga general peninsular i mediterrània amb mobilitzacions obreres a la resta d’Europa, la primera vaga ibèrica i mediterrània de caire europeu en la història de la lluita de classes, que al nostre entendre haurà de ser una vaga social inclusiva que afecta a tothom que estigui d’una manera o altra sofrint les contrareformes governamentals i les retallades socials, com ara la gent assalariada, l’aturada laboralment (més del 25 % de la població activa peninsular), la joventut que no trobarà mai feina mentre hi hagi el sistema capitalista, l’estudiant, la gent pensionista que aviat patirà una retallada de pensions com ara ja perd drets sanitaris, el proletariat socialment exclòs, les famílies desnonades per la tot poderosa banca que ens ofega.
Paralitzem la societat aquest dimecres!!! 

La vaga general és laboral, doncs és una vaga de la classe treballadora, explotada i oprimida pel Capital, però també és una vaga de consum per contestar enèrgicament el sistema hegemònic en les seves essències i una manera de redefinir el model del planeta.



TOTHOM A LA VAGA EL 14 DE NOVEMBRE! 




Olot (Garrotxa)



El 14 de novembre, a la ciutat d’Olot,

 A les 5h de la matinada es concentrarà un piquet informatiu 
a l’aparcament del Consum 


 i a les 18:00h es farà una concen

tració de la vaga general davant Sant Esteve. 

Convoca:  Federació Local de la CNT-AIT, la CUP local, Arran d’Olot  i el SEPC.


Reps coaccions a la teva empresa per no fer vaga?


Tenim constància que a la passada vaga del 29M a La Garrotxa van haver-hi coaccions escrites i verbals per part de la patronal.

Per tant, les empreses que limitin el dret a la vaga estan considerades com a infraccions molt greus, amb sancions d’entre 6.251 i 187.515 euros.

En cas de produir-se algun d’aquests fets, la CNT d’Olot es compromet a posar-ho en coneixement de la Inspecció de Treball. Durant els dies previs a la vaga posa’t en contacte amb nosaltres al correu olot@ olot@cnt.es


Durant el dia de la vaga truca al 972271682 i enviarem un piquet per aixecar acta i denunciar-ho.


Enllaç al video de la roda de premsa:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada