divendres, 17 de novembre del 2017

Ressò de l’article 155

La ministra a l´entrada del Castell.
La ministra a l´entrada del castell de Figueres. 
La ministra de Defensa visita el castell de Sant Ferran.  
María Dolores de Cospedal està visitant la fortalesa de Figueres.  
El municipi de Farners es desperta amb pintades a favor de l'aplicació del 155.  
Se n'han detectat a l'Escola de Sant Salvador, en passos de vianants, en cartells municipals, entre altres.  
La Policia Local ho investiga i l'alcalde titlla l'actuació de «vandalisme ideològic».  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/11/2017  
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

Segons EMPORDÀ.INFO la ministra de Defensa del Govern espanyol, María Dolores de Cospedal, aquest divendres està de visita al castell de Sant Ferran, a Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú). La ministra acompanyada de responsables militars i del consorci del castell està recorrent algunes parts de la fortalesa. Està previst que al migdia es reuneixi amb el candidat del seu partit al 21-D, Xavier Garcia Albiol, per a participar en un dinar amb afiliats del PP.

Farners es desperta amb pintades a favor de l'aplicació del 155 
La porta de l'escola Sant Salvador d'Horta.
Segons la premsa convencional comarcal el municipi de Farners (la Selva, comtat de Girona) s'ha despertat aquest divendres amb pintades a favor de l'aplicació del 155.
Encara s'està fent el recompte dels punts de la ciutat on n'hi ha però se'n poden veure en punts propers a l'ajuntament de la població, la plaça de la vila i les entrades del poble i als edificis de l'Escola de Sant Salvador d'Horta , la seu d’Òmnium Cultural i del Consell Comarcal de la Selva, així com també en passos de vianants i sobre cartells. Es tracta de pintades que simulen la bandera del Regne d'Espanya per exemple en els passos de vianants i en altres llocs, hi ha el número 155 o bé una bandera monàrquica espanyola i un escrit que diu ‘Viva España’.  
Una patrulla de la Policia Local de Farners les ha detectades aquest matí i el cos d'emergències ho està investigant. I ha aixecat les actes policials corresponents per aquests actes de vandalisme polític i per tal d'iniciar l'expedient informatiu administratiu corresponent contra els seus autors.
L'alcalde de Farners per ERC, Joan Martí, assegura que "en el nostre país existeixen canals habilitats per expressar la ideologia, el que han fet els autors és vandalisme ideològic, és totalment reprobable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada