dimecres, 8 de novembre del 2017

No es pot viatjar entre l’Alt Empordà i la Baixa Cerdanya i la Catalunya Nord

El tall de l'AP-7 a l'alçada de Borrassà aquest vespre. 
Tampoc entre la Seu d’Urgell i Andorra. 
Els manifestants tallen quatre vies de les comarques gironines en cinc punts.  
Els talls s'han realitzat en diversos punts des de les 6 del matí.  
S'activen els serveis de Creu Roja i Protecció Civil per atendre els conductors atrapats a l'AP-7 a l’Alt Empordà. Es distribueixen entrepans, begudes i mantes.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/11/2017  
Borrassà (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

L'autopista AP-7, tallada entre Mollet del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda. 
Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies aquest dimecres a les 11:16h la vaga general ha començat aquest matí amb una mitja dotzena de talls a diverses carreteres de les comarques gironines. Segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT) les vies afectades eren l'N-II i l'autopista AP-7 en el seu pas pels municipis de Riudellots de la Selva, Vilamalla i Figueres pel que fa a la Nacional-II i a Vilafant i la Selva de Mar pel que fa a l'autopista. També es trobaven tallades la N-152 a Puigcerdà i la C-38 a Molló. Pel que fa a la resta del territori l'A-2 es trobava tallada en diversos punts com Abrera, Òdena o Sant Joan Despí; l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda; la B-20 a Santa Coloma de Gramenet; la B-23 a Sant Just Desvern; la C-16 a l'alçada de Sallent; i la C-25 a Vic. Així mateix, també hi ha hagut talls breus a la C-60 al Túnel de Parpers direcció Granollers, l'N-340 o l'N-II.

Es distribueixen entrepans, begudes i mantes  s l’AP-7  
Els serveis de Creu Roja i Protecció Civil s'han mobilitzat aquest dimecres a primera hora de la tarda per atendre les desenes de conductors atrapats a l'AP-7 la demarcació de Girona a causa dels talls de trànsit que provoquen els manifestants de la vaga general. Des de les 16.30 h hi ha diversos voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament de Figueres que s'han desplaçat a Borrassà per fer tasques d'avituallament, mentre la Creu Roja també està atenent els conductors atrapats a la zona de Maçanet de la Selva. Amb tot, el dispositiu preveu ampliar els punts d'atenció si el col·lapse a l'AP-7 no es dilueix. Als conductors se'ls estan proporcionant entrepans, begudes i mantes, i per ara no ha estat necessari atendre cap persona per motius de salut. La previsió es mantenir el dispositiu fins que es reprengui la circulació i desapareguin els talls de la gent que bloqueja l’AP-7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada