divendres, 17 de novembre del 2017

Dimarts 21 de novembre acte dels segadors voluntaris de l’Arièja al Cinema Castellet, a Perpinyà

Trobada amb projecció documental i debat organitzada pel Col·lectiu ant-OGM 66  








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/11/2017  
Perpinyà (Rosselló).-  

El Col·lectiu anti-OGM 66 celebrarà el dimarts 21 de novembre, a les 19:00h, una sessió documental amb debat a la sala del Cinema Castellet, a Perpinyà (Rosselló).
Segons l’organització de l’acte:
“Per primera vegada a l’Estat francès, la legislació de la Unió Europea va quedar qüestionada gràcies a una acció local contra els pesticides. 21 segadors voluntaris de l’Arièja van ser interpel·lats davant el Jutjat Correccional de Foix acusats d’haver deixat inservibles per a la venda uns bidons d’herbicides contenint glifosat. El Jutjat va decidir el 10 d’octubre d’enguany interrogar la Cort de Justícia europea sobre els mètodes d’avaluació així com que les autoritzacions de posar a la venda aquests pesticides.
Es veurà un reportatge presenta la seva acció i les declaracions de testimonis i de científics sobre el perill del Roundup i del glifosat.
Hi haurà tot seguit un debat animat per segadors volontaris de l’Arieja.
Entrada i participació lliure.
A l’estand del Col·lectiu anti-OGM 66 hi haurà vi dels Segadors 2017, que podem adquirir per les festes de fi d’any col·laborant amb el vostre suport al combat dels segadors voluntaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada