dimecres, 20 de setembre del 2017

Des de l’Ateneu Popular Salvadora Catà volem fer públic el nostre posicionament en relació el procés que viu el poble de Catalunya:


Hem creat una comissió en defensa del referèndum que es coordinarà amb els altres espais que defensen l’1O. 
Aquest dimecres 20 de setembre a les 19’30 es farà la primera reunió i esteu totes convidades a participar. 
Comunicat i avís a tota la població de Girona i a la seva administració local. 




Davant l’embat autoritari i repressiu de l’Estat, nosaltres defensem el dret a l’autodeterminació sense matisos. Per tant donem suport a la celebració d’un referèndum que permeti a la població catalana escollir lliurement el seu futur.
Condemnem la repressió de l’Estat, que en nom de la seva suposada democràcia, requisa pamflets, revistes, setmanaris, escorcolla impremtes, coacciona periodistes, representants públics i identifica i deté activistes que fan difusió i agitació del dret a l’autodeterminació. L’estratègia de la por que fa servir l’Estat a casa nostra no és nova, ja la coneixem i ve d’antic. És la mateixa estratègia que tristament ha emprès de bracet amb la Generalitat de Catalunya aquests darrers anys; com ara els muntatges policials de Pandora contra les anarquistes, les detencions massives després de les vagues generals, les webs de delació ciutadana, la repressió a les estudiants, els discursos atiats contra les treballadores en vaga o l’estat d’excepció instal·lat des de fa una colla d’anys a Euskal Herria i que encara avui ofereix episodis vergonyosos. 
➡ Sabem que davant aquest escenari repressiu tan sols tenim una opció: organitzar-nos i mobilitzar-nos. Per tant volem traslladar-vos i fer-vos partícips de les següents decisions:
➡ Hem creat una comissió en defensa del referèndum que es coordinarà amb els altres espais que defensen l’1O. Aquest dimecres 20 de setembre a les 19’30 es farà la primera reunió i esteu totes convidades a participar.
Posem a disposició l’espai de l’Ateneu Popular Salvadora Catà, a l’administració local i la ciutadania de Girona perquè en cas que es tanquin col·legis electorals, es pugui constituir una mesa electoral a l’Ateneu.
Els carrers seran sempre nostres,
Assemblea de l’Ateneu Popular Salvadora Catà
Dilluns 18 de Setembre del 2017, Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada