divendres, 23 de juny del 2017

Es celebrà a l’Escala un debat sobre les obres que fa l’Ajuntament al front marítim

Tres grups municipals van debatre al CER després d’una conferència de M-D Piñero sobre la formació urbana del nucli del Port de l’Escala, des d’època antiga fins al segle XVIII   



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/06/2017   
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà).-   

Fa una setmana, el 16 de juny, va tenir lloc un debat sobre les obres del front marítim de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà), convocat per la plataforma l'Escala Cívica i celebrat a la sala d’actes del CER. Va comptar amb la participació dels grups polítics presents al Consistori excepte el PSC que no hi va voler ser. Entre el públic hi havia gent de Catalunya en Comú.
PDeCAT, Esquerra Republicana de Catalunya i Partit Popular van participar al debat sobre les obres del front marítim de l'Escala organitzat per la plataforma l'Escala Cívica. Totes les formacions van posar sobre la taula les seves opinions i van fer propostes sobre el futur del litoral escalenc.
Després d'una conferència inicial del veí Miquel-Dídac Piñero, que documentava històricament  l'espai posat a debat, cadascun dels grups municipals donava la seva visió de les obres i feia aportacions sobre el que hauria d'haver estat o sobre el que es canviarà en cas d'un futur canvi de govern a l’Ajuntament. Les activitats de seguiment del front marítim a càrrec de l'Escala Cívica no s'acaben aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada