divendres, 26 de maig del 2017

VOX denuncia cinc ajuntaments per no penjar la bandera del Regne d’Espanya

Els consistoris denunciats són els de Saus-Camallera, Torroella de Montgrí, Ventalló, Viladamat i Vilopriu  
El president de VOX Girona, Alberto Tarradas, presentà el dimecres les denúncies a la Subdelegació del Govern espanyol. 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/05/2017 
Saus-Camallera, Ventalló, Vilademat i Vilopriu (Alt Empordà).-    

Llegim en la premsa convencional que el partit ultradretà VOX va denunciar dimecres cinc ajuntaments per no penjar la bandera del Regne d’Espanya. Les denúncies es van presentar a la Subdelegació del Govern espanyol a Girona amb l'objectiu "d'exigir que es compleixi la Llei 39/1981, de 28 d'octubre, per la qual es regula l'ús de la bandera d'Espanya, d'acord amb la Constitució espanyola". Concretament, el president de VOX Girona, Alberto Tarradas, ha denunciat a quatre ajuntaments de l’Alt Empordà: Saus-Camallera, Ventalló, Viladamat i Vilopriu, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Ter, Baix Empordà) amb l’argument de que "la bandera d'Espanya no oneja en l'exterior d'aquests ajuntaments, ni ocupa un lloc preferent en el seu interior, tal com exigeix la Llei".
Amb aquesta denúncia, VOX ha iniciat la seva campanya ‘Defensa la bandera de tots’ que aspira a "rastrejar tota la geografia espanyola amb l'ajuda dels seus afiliats i simpatitzants per detectar aquells llocs públics on no es respectin els símbols nacionals". Des de VOX asseguren que continuaran "denunciant a totes les institucions públiques que no compleixin amb la llei de banderes".
Vox és un partit polític espanyol d’extrema dreta, fundat el 2013 com escissió del PP, que es considera democristià en defensa de l’economia de mercat i està liderat per Santiago Abascal. Defensa el liberalisme econòmic, la democràcia cristiana, la monarquia, la unitat d'Espanya i l'Estat centralitzat, els valors de la família tradicional i està en contra de l'avortament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada