dijous, 11 de maig del 2017

Rebuig frontal del ple municipal de Celrà a la línia entre Juià i Medinyà

L'alcalde de Celrà va revelar que es desplaçarà a Barcelona amb l'alcalde de Bordils i l'alcaldessa de Cervià de Ter per intentar, en la línia del que diu la moció, aconseguir el suport del Govern de la Generalitat per aturar la construcció 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/05/2017 
Celrà/Juià/Medinyà (Gironès).- 

Aixecament de torres d'una altra línia que també surt de Juià però que anirà fins a Verges. 
Llegim en la premsa convencional comarcal que el ple municipal de Celrà (Gironès) va aprovar dimarts per unanimitat una moció que expressa “el rebuig i l'oposició frontal” de l'Ajuntament a la construcció de la línia elèctrica d'alta tensió entre les subestacions de Juià (Gironès) i La Farga 3 (Medinyà, Gironès) --actualment en construcció--. El projecte de la línia, de 220 kV, travessa els municipis de Celrà, Bordils i Cervià de Ter.
En el document que es va aprovar a Celrà es reclama al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que es pronunciï “inequívocament” en contra d'aquest projecte, que el consistori considera que és injustificat, agressiu i perjudicial per al patrimoni natural i paisatgístic, perillós per a la salut, i que vulnera diversos aspectes normatius i legals.
Pel que fa al suport del Govern de la Generalitat (Junts pel Sí), l'alcalde de Celrà per la CUP, Dani Cornellà, va revelar que es desplaçarà demà a Barcelona amb l'alcalde de Bordils (Gironès), Albert Serrats, i l'alcaldessa de Cervià de Ter (Gironès), Roser Estanyol, per intentar, en la línia del que diu la moció, aconseguir el suport del Govern de la Generalitat per aturar la construcció. Cornellà hi va afegir que faran arribar la moció als tots ajuntaments del Gironès per si hi volen donar suport. 

Segueeix: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada