dimecres, 17 de maig del 2017

Presentació a Girona del documental ENTREVIES.OKUPES EN L’H


La imagen puede contener: una persona
Documental elaborat a partir de la feina col·lectiva i autònoma amb la intenció de crear memòria històrica d'una revolució urbana i actual.
A l’Ateneu Popular Salvadora Catà, a les 19:30h, el divendres 19 de maig.   






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/05/2017 
Girona (Gironès).-  

Presentació a Girona del documental ENTREVIES.OKUPES EN L’H, a l’Ateneu Popular Salvadora Catà, a les 19:30h, el divendres 19 de maig.
Documental elaborat a partir de la feina col·lectiva i autònoma amb la intenció de crear memòria històrica d'una revolució urbana i actual. Una investigació social sobre el moviment okupa de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, amb l’objectiu de donar a conèixer el moviment i formar part de la història local i formal de la ciutat. Tot gestat des d’una perspectiva tant política com creativa.
A través del relat col·lectiu, com únic mitjà que entenem coherent, hem fet una aproximació a les lluites horitzontals i als diferents models auto-organitzatius que d’aquest moviment en deriven, alhora que fem una reflexió crítica als mètodes d'organització formals i a la realitat social de la ciutat.
Mitjançant entrevistes audiovisuals, fotos, vídeos d'esdeveniments, música local i una investigació acurada i contrastada tant del moviment okupa local com de la realitat social, històrica i econòmica de la ciutat; es va crear aquest documental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada