dijous, 25 de maig del 2017

Pancarta ahir en suport als imputats anti-MAT

Pancarta amb «penjats» en suport als imputats anti-MATL'acció va consistir a penjar una pancarta amb ninots «penjats» on es menciona el judici i es demana l'absolució dels imputats «per defensar el territori».  
La pancarta va quedar col·locada als mateixos cables de la MAT «tallant i bloquejant la carretera N-II».  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/05/2017 
Felines/Viladasens (Gironès).-   

Ahir un grup d'activistes va dur a terme ahir a primera hora una acció de suport a les persones acusades per protestar contra la MAT a Fellines (Viladasens, Gironès) el gener del 2014.
L'acció va consistir a penjar una pancarta amb ninots «penjats» on es menciona el judici i es demana l'absolució dels imputats «per defensar el territori».
La pancarta va quedar col·locada als mateixos cables de la MAT «tallant i bloquejant la carretera N-II».
El grup va culpar de la situació judicial i de promoció de la línia responsables de Red Eléctrica Espanyola, de la Generalitat de Catalunya i el Govern espanyol juntament amb Mossos i la Fiscalia per «l'amenaça de 7 anys de presó que pesa sobre sis activistes que es van oposar frontalment a la construcció de l'autopista elèctrica i al model que representa», el «capitalisme salvatge». També s’afirma que es seguirà «lluitant contra ells» i contra «la destrucció de la terra».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada