dimarts, 9 de maig del 2017

Allau de mostres d’indignació contra el comportament inquisitorial del rector de la Parròquia de Sant Pere de Banyoles

Un nou problema pel Bisbal de Girona  











TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/05/2017 
Banyoles (Pla de l’Estany).- 

Roda de premsa davant de l'església de Sant Pere de Banyoles
A causa de la denúncia del rector de la Parròquia de Sant Pere a Banyoles (Pla de l’Estany) --14 dies després dels fets-- i la condemna contra un veí de la ciutat --dictada per l’Audiència Provincial de Girona a mig any de presó per interrompre una missa durant dos o tres en el marc de la campanya per aturar la retallada de la llei d’avortament que volia fer el govern del PP-- hi ha una forta mostra d’indignació contra aquest capellà en la xarxa, amb acusacions d’haver protegit elements indignes.  
Els fets van tenir lloc el febrer del 2014 a l’església de Sant Pere de Banyoles. El banyolí ara condemnat durant el judici celebrat el 24 d’abril va assegurar que no volia ofendre el sentiment religiós de ningú i que va ser una protesta pacífica.
Ara, l’actitud del rector s’està transformant en un seriós problema polític i social pel bisbe de Girona. Hi ha fonts que apunten que potser fou el Bisbat que el passat diumenge va fer que l’ofici religiós de les 11 de matí fos suprimit al temple de Sant Pere a causa de la protesta convocada a l’exterior.  

+ info:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada